Η Gamora των Guardians of the Galaxy προστίθεται στο Fortnite Το cast των ηρώων της Marvel που προσγειώνεται στο Fortnite όλο και μεγαλώνει, με την πιο πρόσφατη προσθήκη να είναι η κόρη του Θάνος και μέλος των Guardians of the Galaxy, Gamora. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πότε βγαίνει και πόσο θα κοστίζει.Το skin της Gamora θα προσγειωθεί στο item shop του Fortnite στις 15 Αυγούστου και ώρα 03:00 π.μ. Η Gamora είναι το τρίτο μέλος των Guardians of the Galaxy που θα προστεθεί στο Fortnite, μετά τους Groot και Star Lord. Όπως βλέπουμε από την παρακάτω εικόνα, η Gamora θα φοράει την άσπρη στολή των Avengers από το  Endgame  και επίσης θα έχει έναν γκρίζο μανδύα, το “godslayer” glideboard και το “godslayer” pickaxe sword. Οι fans σίγουρα θα αναγνωρίσουν το πτυσσόμενο σπαθί που χειρίζεται η Gamora.

 Δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες πληροφορίες σχετικά με το πόσα V-bucks ακριβώς θα κοστίζει η Gamora, ωστόσο είναι πολύ πιθανό η Epic να πουλάει τόσο το skin ξεχωριστά όσο και σε bundle με άλλα αξεσουάρ. Άρα, το skin μόνο του θα κοστίζει κάπου στα 1.200 – 2.000 V-Bucks, ενώ το bundle της κάπου στα 2.000 – 2.500 V-bucks.Αν βιάζεστε και δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τις 15 Αυγούστου για το skin της Gamora, τότε, ως είθισται, μπορείτε να λάβετε μέρος στον ειδικό διαγωνισμό που διοργανώνει η Epic για τους παίκτες. Το Gamora Cup θα διεξαχθεί στις 11 Αυγούστου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες του Gamora Cup:-Θα είναι duos cup
-Θα έχετε τρείς ώρες ώστε να κερδίσετε όσους περισσότερους πόντους μπορείτε κατά την διάρκεια 10 ματς
-Οι κορυφαία ομάδα από κάθε region θα κερδίσει το skin της Gamora και το back bling, ενώ όποιος σκοράρει τουλάχιστον οκτώ πόντους θα κερδίσει το spray “Daughter of Thanos”. Μπορείτε να δείτε τον επίσημο κανονισμό εδώ.

Read More...

Notification