Αλέξανδρος Ζεκάκης

Αλέξανδρος Ζεκάκης (The Zexster)
Experience: 361 (19 points to next level)

 
350
Αλέξανδρος Ζεκάκης replied to the topic 'Hollow Knight' in the forum. 2 years ago

Διαβάστε το review

Τελειώνοτας με το Hollow Knight έμεινα να θέλω και άλλο... και ευτυχώς αυτό το διαμάντι έχει πολλά ακόμα να προσφέρει μετά τις ήδη 20 ώρες που χρείαστηκε για τον απλό τερματισμό. Η τρομερή ποικιλία από εχθρούς και τοποθεσίες, παρέα με τα άπειρα μυστικά και το υπέροχο story το κατατάσσουν άνετα σε ένα από τα καλύτερα Metroidvania που έχουμε δει τα τελευταία έτη.

Η Team Cherry έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και με μόλις τρία άτομα κατάφερε να μας παρουσιάσει ένα καλοδουλεμένο στη λεπτομέρεια game που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ιερά τέρατα του genre. Και όλα αυτά για 15 ευρώ (!) - με μεγάλη ανυπομονεσία περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα μας φέρει η Team Cherry στο μέλλον, καθώς η παρθενική της εμφάνιση χρίζεται από άκρα επιτυχία. Εύγε!

Read More...

Αλέξανδρος Ζεκάκης replied to the topic 'Hollow Knight' in the forum. 2 years ago

Παίζοντας το Hollow Knight μπορώ μόνο να πω ότι αποτελεί ίσως ένα από τα καλύτερα metroidvania όλων των εποχών - χωρίς υπερβολές. Παρά το υψηλό επίπεδο δυσκολίας, που κατά περιπτώσεις θα μετρήσετε τριψήφιο αριθμό θανάτων σε κάποια bosses, όλα τα υπόλοιπα τα καταφέρνει εξαιρετικά.

Εξ'αρχής η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική και το Hollow Knight θα σας ωθήσει στο να εξερευνήσετε κάθε χιλιοστό του μεγάλου χάρτη του. Τίποτα δε σας δίνεται έτοιμο... ούτε καν ο χάρτης ή τα abilities... τα οποία θα πρέπει να ψάξετε και να ιδρώσετε για να τα αποκτήσετε. Μία μοναδική εμπειρία μέχρι τώρα!

Read More...

Notification