Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Monster Hunter Wilds' in the forum. 1 minute ago

Θα είναι πλήρως open world

monster-hunter-wilds-67-1702008080.jpg

Ο leaker Dusk Golem δήλωσε ότι έχει πληροφορίες για το Monster Hunter Wilds, σύμφωνα με τις οποίες θα είναι πλήρως open world και δεν θα έχει διακριτές περιοχές για εξερεύνηση, όπως στα προηγούμενα games. "Αυτή ήταν η ιδέα της Capcom από την πρώτη μέρα προφανώς", έγραψε ο Dusk Golem και πρόσθεσε πως: "όλο το παιχνίδι έχει αυτή την λογική, από την ιστορία, μέχρι το endgame".
Το Monster Hunter Wilds είπε ότι βρίσκεται σε ανάπτυξη από το 2019 και θα περιλαμβάνει "πολλές από τις ιδέες που επρόκειτο να προστεθούν στο Monster Hunter World αλλά τελικά καταργήθηκαν". Επιπλέον, υποστηρίζεται ότι ο director του Monster Hunter Wilds (Yuya Tokuda, ο οποίος ήταν επίσης επικεφαλής του Monster Hunter World) έχει λάβει «πλήρη ελευθερία για την ανάπτυξη του Monster Hunter Wilds».

Η πηγή που ανέφερε τα παραπάνω στον Dusk Golem λέει επίσης ότι στο Wilds οι developers θα πειραματιστούν πολύ περισσότερο από το World, κάτι που "θα μπορούσε να είναι ένας κίνδυνος, αλλά το feedback είναι πολύ καλό στιγμής". Λέγεται επίσης ότι είναι ένα Action RPG στο οποίο "η Capcom θα δώσει τα πάντα και πιθανόν να είναι μακράν το μεγαλύτερο video game που επιχείρησε ποτέ".

Σύμφωνα με τον Dusk Golem, το Monster Hunter Wilds - το οποίο φέρεται να σηματοδοτεί επίσης την επιστροφή του "μεγάλου τέρατος Godzilla" στον κόσμο - θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2025, χωρίς "κανένα πρόβλημα στην ανάπτυξη μέχρι στιγμής". Πράγματι, ισχυρίζονται ότι ο στόχος κυκλοφορίας δεν είναι πιθανό να αλλάξει, ενώ ο leaker κατέληξε πως: «Η Capcom στηρίζεται στην κυκλοφορία αυτή για το τρέχον οικονομικό έτος. Δεν νομίζω ότι ούτε το GTA 6 θα τους έκανε να το καθυστερήσουν».

Το Monster Hunter Wilds θα κυκλοφορήσει το 2025, πιθανόν το πρώτο τρίμηνο, για PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Spyro 4' in the forum. 1 minute ago

Φήμη για το Spyro 4

spyro-4-40-1711661676.jpg


Σε ανάπτυξη από την Toys for Bob;

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Toys for Bob ότι ανεξαρτητοποιείται από την Activision Blizzard (σ.σ. άρα και από την Microsoft), η Αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης φημολογείται τώρα ότι αναπτύσσει το Spyro 4.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Καναδός YouTuber Guy Eh -γνωστός insider για τις σειρές Crash Bandicoot και Spyro the Dragon- δήλωσε ότι είχε ακούσει από πολλές πηγές στην έκθεση PAX East ότι η Toys for Bob εργάζεται σε ένα νέο Spyro. "Το Spyro 4 βρίσκεται σε ανάπτυξη. Αυτή είναι μια δήλωση. Χωρίς θεωρίες, υποθέσεις βασισμένες σε στοιχεία, χωρίς συνωμοσίες", είπε συγκεκριμένα και πρόσθεσε: «Από τον Μάρτιο του 2024, το Spyro 4 βρίσκεται επί του παρόντος σε ανάπτυξη».

www.youtube.com/watch?v=_iqAXYfktTw

Επιβεβαίωσε επίσης ότι η ανάπτυξη του Spyro 4 ξεκίνησε τον Ιανουάριο. Έτσι, εάν αυτή η αναφορά αποδειχθεί ακριβής, το νέο Spyro είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο.

Διαβάστε περισσότερα για την συμφωνία μεταξύ Microsoft και Toys for Bob, η οποία μάλλον αφορά το Spyro 4. 

Άραγε το Spyro 4 θα είναι timed exclusive για το Xbox; Πάντως πέρα από τις κονσόλες Xbox, η Microsoft συνηθίζει να κυκλοφορεί τα games της και στα PC.

Read More...

Νέα δωρεάν πενθήμερη περίοδος

call-of-duty-modern-warfare-3-free-period-70-1707334135.jpg

Η Activision ετοιμάζει μία νέα δωρεάν περίοδο για το Call of Duty: Modern Warfare 3, η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 4-8 Απριλίου, για πέντε ημέρες.
Το free trial του Modern Warfare 3 ξεκινά αμέσως μετά την κυκλοφορία της Season 3 στις 3 Απριλίου για το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε μερικά από τα νέα modes στο FPS, όπως το Capture the Flag. Τρία νέα ακόμα modes θα έρθουν κατά την διάρκεια αυτής της Season, στα Chamber, Minefield και Escort. Ένα 6v6 map ονομάζεται Emergency θα παρουσιαστεί επίσης την επόμενη εβδομάδα, οπότε μπορεί να το δούμε στο free trial. Τον Απρίλιο η Activision ετοιμάζει και ένα 4/20 Event, με τους operators Cheech και Chong, ενώ το Call of Duty: Warzone θα έχει και το High Trip mode.

www.youtube.com/watch?v=kvinVat63Jw

Υπάρχει κάτι περισσότερο από ένα free trial που έχει προγραμματιστεί για το Modern Warfare 3 και το Warzone τον επόμενο μήνα. Η Activision έχει προγραμματίσει ένα 4/20 event, όπου θα προστεθούν και οι operators Cheech και Chong. Στο Warzone θα υπάρξει επίσης κι ένα High Trip mode, όπου συλλέγετε gummies και ένας Stoney Sloth operator 

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Borderlands 4' in the forum. 2 minutes ago

Βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξ

borderlands-4-16-1691862583.jpg

Η Take-Two εξαγόρασε την Gearbox από την Embracer και ανακοίνωσε ότι η εταιρεία ανάπτυξης «ανατπύσσει ενεργά» το νέο Borderlands.
Τον Φεβρουάριο του 2024, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Gearbox, Randy Pitchford, έκανε teaser για το επόμενο video game της εταιρείας, λέγοντας ότι είναι το «καλύτερο πράγμα που έχουμε κάνει ποτέ». Πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για το φημολογούμενο Borderlands 4. 

Όποιο κι αν είναι το επόμενο video game, το νέο Borderlands είναι μόνο ένα από τα games της Gearbox. Υπάρχουν έξι «βασικά projects» στην Gearbox σε διάφορα στάδια ανάπτυξης. Αυτά περιλαμβάνουν πέντε sequels, συμπεριλαμβανομένου του προαναφερθέντος Borderlands και του επόμενου Homeworld, μαζί με "τουλάχιστον μία νέα σειρά". Εκτός από αυτά τα έξι games, η Take-Two είπε ότι βλέπει ευκαιρίες να «επενδύσει σε νέα games και να επεκτείνει τις επιτυχημένες σειρές της Gearbox».

Read More...

Η The Pokemon Company έκανε DMCA takedown σε video του Call Of Duty που ανέβηκε πριν 7 χρόνια, επειδή περιείχε τον Pikachu

Call-Of-Duty-zombies-pikachu-mod-83-1711642746.jpg


Οι content creators τώρα φοβούνται για τα videos και τα κανάλια τους.

Σύμφωνα με έναν YouTuber, η Pokemon Company ζήτησε από το YouTube να ρίξει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πριν 7 χρόνια. Το βίντεο δείχνει ένα mod που περιείχε τα Pokemon ως ζόμπι στο Call Of Duty: Zombies. Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον NoahJ456, ο οποίος έχει πάνω από 5 εκατομμύρια subscribers στο YouTube.

Ο NoahJ456 έκανε μια ανάρτηση στο Twitter για ένα email που είχε λάβει. Το email ήταν ένα copyright removal strike που έλεγε ότι το βίντεο που περιείχε τα Pokemon έπεσε κατευθείαν με αίτημα της Pokemon Company. Επίσης, ο NoahJ456 προειδοποιεί άλλους content creators να σβήσουν ή να κάνουν unlist (δηλαδή διαθέσιμα μόνο με link) τα βίντεο που περιέχουν mods με Pokemon το συντομότερο δυνατό. Ο NoahJ456 δήλωσε: «Απλά μου έκαναν ένα manual strike για ένα βίντεο που έφτιαξα πριν από 7 χρόνια που περιείχε ένα modded Pokemon στο COD Zombies. Άλλα 2 stikes και το κανάλι μου πέφτει».


WARNING TO ALL CONTENT CREATORS!

If your videos feature any sort of modded Pokemon content, I would delete/unlist it ASAP.

Just got a manual strike for a video I made 7 years ago featuring Pokemon modded into COD Zombies.

2 more strikes and my channel gets deleted.

? pic.twitter.com/vEYpM8hdIf

— NoahJ (@NoahJ456) March 19, 2024

Σε ένα επόμενο tweet ο NoahJ456 απάντησε σε ένα χρήστη που ρώτησε εάν ο content creator μπορεί να κάνει appeal για το strike. Η απάντηση ήταν ότι η Pokemon Company έχει τα δικαιώματα για να κάνει strike το βίντεο από το κανάλι μου. Το appeal είναι απίθανο να το λάβουν υπόψη τους. Ο NoahJ456 πρόσθεσε: «Αν η καρδιά τους δεν αλλάξει, το strike θα παραμείνει lol».

Από ότι φαίνεται, μερικοί content creators τρόμαξαν με αυτό το γεγονός και αρχίζουν να πιστεύουν πως η Pokemon Company είναι ενάντια στα mods που περιέχουν τα Pokemon. Ένας creator, ο ToastedShoes, κατηγόρησε τον εαυτό του και το βίντεο που περιείχε ένα Palworld x Pokemon mod με την δικαιολογία ότι προκάλεσε την Pokemon Company να αντιδράσει ενάντια σε αυτά τα mods. Τον Ιανουάριο του 2024, ο ToastedShoes ανέβασε ένα teaser από ένα mod ου πρόσθεσε τα Pokemon στο Palworld – ένα Survival game που αναφέρεται συχνά ως «Pokemon με όπλα». Το βίντεο έπεσε με αίτημα της Nintendo και της Pokemon Company. Τώρα πολλοί content creators ανησυχούν ότι η Nintendo και η Pokemon Company θα ρίχνουν ακόμα και βίντεο που κυκλοφόρησαν πριν από μία δεκαετία ή ακόμα και ολόκληρα κανάλια.

Στο παρελθόν υπήρξαν τέτοιες συμπεριφορές από τη Nintendo όταν ξεκίνησε να ρίχνει κανάλια γιατί περιείχαν βίντεο με μουσική από τα Mario, Kirby και άλλα games της. Μεγάλο μέρος της μουσικής των games της Nintendo δεν είναι διαθέσιμο στο Spotify ή σε άλλες πλατφόρμες και για αυτό το λόγο οι fans ξεκίνησαν να ανεβάζουν τη μουσική από games της Nintendo στο YouTube. Στις 24 Ιανουαρίου η εταιρεία του Pokemon επιβεβαίωσε πως ερευνούσε αυτό που πολλοί υπέθεσαν ότι το Palworld περιείχε designs που έμοιαζαν με τα Pokemon. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση εναντίον του Palworld και της εταιρείας ανάπτυξής του, την Pocketpair που δημιουργήθηκε από την Pokemon Company.

Read More...

Notification