AARP is a senior supporting association that supports matured individuals the individuals who over 45 years old. They have begun a mission to make... Show more

MyAARPMedicare Login - Step by Step Process [MyAARPMedicare.com]

If you are looking for the complete procedure of MyAARPMedicare Login guide and rewards, forgot the password, contact details, Plans, phone numbers and other things…

2041157-709105_20130603_001.jpg
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει και, στην περίπτωση του Fallen Enchantress: Legendary Heroes, χρειάστηκαν δύο μέτριοι τίτλοι έως ότου μετασχηματιστεί με απόλυτη επιτυχία το όραμα των δημιουργικών μυαλών της Stardock σε κορυφαίο Strategy. Κατά την γνώμη μου ποτέ δεν είναι αργά για να λατρευτεί ένα ψηφιακό έργο τέχνης και το Fallen Enchantress: Legendary Heroes είναι αυτό ακριβώς. Μιλάω για τέχνη σε επίπεδο gameplay και όχι σε γραφικά και ήχο τα οποία παραμένουν ανεκτά όπως ήταν και την εποχή του το 2013. 

Το Fallen Enchantress: Legendary Heroes σας αναθέτει μια ποικιλία από factions για να τα ελέγξετε παλεύοντας για την κυριαρχία ενός φανταστικού κόσμου. Προσφέρει εξαιρετική διαχείριση πόρων υπό μορφή κατασκευών, αναβαθμίσεων και τεχνολογικών ανακαλύψεων. Ξεχειλίζει από RPG στοιχεία με quests, ήρωες, classes και skill trees. Για μια πρώτη γεύση από τον απίθανο τίτλο που ετοιμάζω για review δείτε το ακόλουθο βίντεο:[video]  

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'The Shore' in the forum. 5 days ago

maxresdefault.jpg
Ακούω Μυθολογία Κθούλου και τρέχω όπως οι γάτες όταν μυρίσουν ψάρι έτσι ήταν αναπόφευκτο να σπεύσω προς review του The Shore, της πρώτης και πραγματικά αξιοθαύμαστης προσπάθειας του Άρη Δραγώνη. Το The Shore είναι ένα οπτικό ερωτικό γράμμα προς τους οπαδούς της φημισμένης μυθολογίας που σκάρωσε η πένα του H. P. Lovecraft γιατί περικλείει μέσα στις λιγοστές ώρες του gameplay του, ένα σωρό γνώριμα πλάσματα του εν λόγω σύμπαντος. 

Η δυναμική του The Shore βρίσκεται στην ατμόσφαιρα που σκεπάζει όλες τις περιοχές στις οποίες περιπλανάστε, στα φανταστικά ηχητικά εφέ, στις τρομερές φωνές του voice acting που κάνουν τον φόβο να φωλιάζει στην ψυχή του παίκτη. Η δράση του δεν μου είπε και πολλά πράγματα, θα μπορούσε κάλλιστα να απουσιάζει, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο στην εξερεύνηση. Δείτε το παρακάτω βίντεο για μια πρώτη γεύση από το gameplay: 
[video]  

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Hitman 3' in the forum. 2 weeks ago

egs-hitman3-iointeractiveas-g1a-00-1920x1080-604023665.jpg
Από την στιγμή που είδα το promo wallpaper του νέου Hitman με τον καράφλα να κρατά το πιστόλι μπροστά στο πρόσωπό του σαν να πρόκειται για προέκταση του σωματός του, ήξερα ότι έπρεπε να τον οδηγήσω και στις νέες του περιπέτειες, όπερ και εγένετω. Οι πρώτες αντιδράσεις μου από το Hitman 3 ήταν να στέκομαι έκθαμβος μπροστά στο μεγαλείο των γραφικών, στις απίθανες ανακλαστικές επιφάνειες, στον εκθαμβωτικό φωτισμό.

Την έκπληξη για την αισθητική αναβάθμιση του έπους ακολούθησε η απόλαυση των γνώριμων game mechanics και οι ενσωματωμένες ιστορίες που εμπλουτίζουν το βασικό σενάριο και τοποθετούν τον ήρωα σε πρωτοφανείς ρόλους. Λάβετε μια μικρή γεύση της απόλαυσης στο ακόλουθο βίντεο:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' Cyber Shadow' in the forum. 3 weeks ago

CyberShadow_07.png
Έφτασε και πάλι η ώρα ενασχόλησής μου με ένα φρέσκο αριστούργημα της gaming κουλτούρας, καμουφλαρισμένο σε Pixel Art για να αποδιώξει ίσως όσους παραμένουν στην επιφάνεια των πραγμάτων και δεν εμβαθύνουν όσο θα έπρεπε. Το Cyber Shadow μου ξύπνησε πολύ ευχάριστες αναμνήσεις του gaming παρελθόντος μου με την αισθητική και τα υπέροχα game mechanics του.

Κόβοντας το νήμα του τερματισμού μετά από μόλις 7-8 ώρες απογοητεύτηκα με την απότομη διακοπή της ψηφιακής μου απόλαυσης, έφυγα όμως από το ζοφερό gameworld του Cyber Shadow με μια βαλίτσα γεμάτη ευχάριστες αναμνήσεις. Τι bosses ρήμαξα, τι κενά διέσχισα, σε πόσα εκατοντάδες κενά προσγείωσα τον νίντζα μου, πόσα ρομπότ συνέτριψα επιχειρώντας να σώσω τον κόσμο. Ρίξτε μια ματιά στο ακόλουθο βίντεο για να καταλάβετε τι... πέρασα: [video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Anomaly 2' in the forum. 4 weeks ago

ss_00593b688e369e22b69cad95bf9d29a6922ff6b2.1920x1080.jpg
Ολοκληρώνοντας το ολιγόωρο οδοιπορικό στο Anomaly 2 θα είστε της άποψης ότι ήταν ορθή η κίνηση της 11 Bit Studios να παρατήσει εδώ τα Anomaly αναζητώντας και βρίσκοντας πεδίο δόξης λαμπρό στα This War of Mine και Frostpunk. Η σειρά Anomaly είναι ένας γλυκύτατος ψηφιακός καρπός που βλάστησε και άρχισε σταδιακά να σαπίζει, δείχνοντας ότι οι δημιουργοί της στέρεψαν από φρέσκιες ιδέες. Το Anomaly 2 είχε την ευκαιρία να μεγαλουργήσει με ένα καλοστημένο multiplayer και την έχασε. Είχε την ευκαιρία να στήσει μια σοβαρή ιστορία για να στηρίξει το σύστημα των mechanics του και την έχασε.

Είχε την δυνατότητα να δημιουργήσει ψηφιακό χαμό με πολύ μεγαλύτερη ποικιλία αποστολών, οχημάτων, abilities και turrets και δεν την εκμεταλλεύτηκε. Αυτό που πέτυχε καλά όμως ήταν να πάρει τα εξαιρετικά game mechanics των προηγηθέντων τίτλων, να τα βελτιώσει και να τα τυλίξει σε ένα μικρό πακέτο που θα σας μείνει στο μνημονικό ως σύντομη αλλά διασκεδαστική εμπειρία. Δοθέντος του ερημωμένου multiplayer mode, προτείνω να το τσιμπήσετε όταν διατεθεί σε τιμή ευκαιρίας.

Διαβάστε εδώ το Review του Anomaly 2


Read More...

4a2fc622b8db8fdc10e48ef2944a746250b3f279374606a5f0e921b1abfbe9b1_product_card_v2_mobile_slider_639.jpg
Η αναβίωση μιας καθοριστικής ιστορικής περιόδου για την παγκόσμια ιστορία βρίσκει έναν καλό εκφραστή της στις γραμμές του κώδικα του Expeditions: Conquistador. Η αισθητική μετριότητα και η δυσκολία που μαστίζει τις πρώτες σας προσπάθειες αλληλεπίδρασης με τον πολύπλευρο κόσμο του δίνουν γρήγορα την θέση τους σε ένα άκρως εθιστικό gameplay loop.

Βήμα το βήμα, συνειδητοποιείτε την ποικιλία των game mechanics, τον μεγάλο αριθμό σημαντικών αποφάσεων που λαμβάνετε και τις συνέπειές τους, τον αφηγηματικό κορμό με τα πολλά παρακλάδια, την ρευστότητα της δράσης. Ανακαλύπτοντας σταδιακά το βάθος του ψηφιακού του κόσμου, το παιχνίδι αρχίζει να ριζώνει για τα καλά μέσα σας και δεν σας αφήνει να το παρατήσετε μέχρι τον τερματισμό του.

Διαβάστε εδώ το Review του Expeditions: Conquistador

Read More...

pac-man-championship-edition-dx-championship-iii-highway-ii-courses-dlc-buy-cdkey-3.jpg
Η συγκίνηση του κυνηγιού που μας υποχρέωσε όλους να ρίξουμε περιουσίες σε μορφή κερμάτων ή χαρτονομισμάτων αλλά και ατελείωτες ώρες στους τίτλους με πρωταγωνιστή τον Pac-Man, συναντάται αναλλοίωτη και εντονότερη από ποτέ στο Pac-Man Championship Edition DX+. Με τα νέα game mechanics και τα αναβαθμισμένα features το παιχνίδι γάτας και ποντικιού ανάμεσα στον Pac-Man και τα φαντάσματα εξυψώνεται στο επίπεδο ενός διανοητικού γρίφου.

Μυαλό και αντανακλαστικά πασχίζουν να κουμαντάρουν τον κίτρινο φαταούλα στις αποδοτικότερες διαδρομές, με απώτερο σκοπό την μετατροπή του παίκτη σε πραγματικό βιρτουόζο. Οι αισθητικές προσθήκες σε συνδυασμό με το εθιστικό gameplay θα σας οδηγήσουν στην έκσταση.

Διαβάστε εδώ το Review του Pac-Man Championship Edition DX+

Read More...

Βασιλική Δωροπούλου and 61 others have joined the group Cyberpunk 2077 4 weeks ago
Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Anomaly 2' in the forum. 4 weeks ago

ss_237f1e16f14dc37da2f17176126b9fd2e1dccd6b.1920x1080.jpg
Εδώ στο GameWorld όλοι οι συντελεστές διαθέτουμε μνήμη ελέφαντα, τουτέστιν, δεν ξεχνούμε ποτέ τους καλούς τίτλους, όσα χρόνια και αν περάσουν από την κυκλοφορία τους. Προ ετών "προσκύνησα" αμφότερα τα Anomaly: Warzone Earth και Anomaly: Korea, καταλήγοντας να τα θεωρήσω δύο από τα καλύτερα Strategy της τελευταίας δεκαετίας.

Τον τρέχοντα μήνα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να βουτήξω στην παγκόσμια σύρραξη που μου υποσχέθηκε το sequel των προαναφερθέντων αριστουργημάτων, το Anomaly 2. Για να πω την αλήθεια ευχαριστήθηκα κάθε δευτερόλεπτο από τις λιγοστές ώρες που διαρκεί το single player campaign, εκτιμώντας τις προσθήκες στο gameplay. Δυστυχώς δεν είναι τόσο καλό όσο το περίμενα, δείτε μια από τις μάχες που έδωσα στο παρακάτω βίντεο για να πάρετε μια πρώτη γεύση:
[video]

Read More...

Βασιλική Δωροπούλου and 61 others have joined the group Cyberpunk 2077 1 month ago

maxresdefault.jpg
Ο μανάβης μπορεί να φωνάζει συνέχεια "φρέσκα" εγώ όμως λέω ότι και τα μπαγιάτικα είναι εξίσου νόστιμα με τα καινούργια εδέσματα στον χώρο των video games και το αποδεικνύω αυτές τις μέρες παίζοντας το Expeditions: Conquistador του 2013. Με εξαίρεση τα γραφικά του, τίποτα άλλο δεν έχει παλιώσει από το εξαιρετικό Tactical RPG της Logic Artists, το οποίο αποτελεί ένα πρώτης τάξεως "δόλωμα" για να ασχοληθείτε και με το Expeditions: Viking.

Καταθέτοντας αρκετές ώρες στον κόσμο του Expeditions: Conquistador έχω να το λέω για τις συναρπαστικές μάχες που έζησα, τις αμέτρητες ηθικές επιλογές που έλαβα και τις αναπόφευκτες αλλοιώσεις στην καταγεγραμμένη ιστορία για τις οποίες είμαι υπεύθυνος στα πλαίσια του video game. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο και νιώστε την έξαψή μου:
[video]

Read More...

the-pandora-directive-14.png
Το The Pandora Directive είναι αντάξιο του μυθολογικού ονόματος που φέρει. Είναι ένα ψηφιακό κουτί της Πανδώρας από το οποίο ξεχύνονται ένα σωρό ευεργετήματα για τους Adventure gamers σαν και του λόγου σας αντί για τα δεινά που περιγράφονταν στον μύθο. Η μόνη παραφωνία στην εξαιρετική συμφωνία της νέας περιπέτειας του Tex Murphy είναι το σύστημα χειρισμού, το οποίο θα παραβλέψετε μπροστά σε τόσες ομορφιές που σας περιμένουν.

Το The Pandora Directive είναι ένα αξιόλογο video game γιατί πυροδοτεί ευχάριστα συναισθήματα σε κάθε στροφή της ιστορίας του, συναισθήματα που δημιουργούνται από το μοναδικό θέαμα των FMV cutscenes, τους δημοφιλείς πρωταγωνιστές που ερμηνεύουν ιδιαίτερους χαρακτήρες και τις αποφάσεις που λαμβάνετε.

Διαβάστε εδώ το Review του The Pandora Directive

Read More...

pac_man_championship_edition_dx__win.jpg
Επιστροφή στο πρόσφατο παρελθόν και σε μια από τις συναρπαστικότερες εξορμήσεις του λατρευτού Pac-Man. Ο αχόρταγος θηρευτής χαπιών, φρούτων και φαντασμάτων έδωσε τα ρέστα του στο πρώτο sequel του Pac-Man Championship Edition και το αποτέλεσμα για εμένα υπήρξαν αρκετές ώρες τρεχαλητού και εθιστικής αλληλεπίδρασης.

Λατρεύω και τα δεκατέσσερα levels που παρέχουν ξεχωριστές καταδιωκτικές εμπειρίες και εκτίμησα ιδιαίτερα τα modes του, με το Score Attack να κερδίζει την προτίμησή μου. Το στράγγισμα των λαβυρίνθων από πόντους αξιοποιώντας τα πρωτοποριακά mechanics του χαρακτήρα θα σας ενθουσιάσει σίγουρα. Μια γρήγορη ματιά στο ακόλουθο βίντεο θα σας βάλει στο κλίμα:
[video]

Read More...

DRcu7bN.jpg
Ο πρόωρος χαμός της πανέμορφης Tanya Roberts υπήρξε το έναυσμα για να ασχοληθώ ξανά με το αριστουργηματικό Adventure The Pandora Directive που την φιλοξένησε ως μια από τους NPCs. Η σειρά των Adventures με πρωταγωνιστή τον Tex Murphy έγραψε ιστορία με τα Full Motion Videos και την ενεργή συμμετοχή χολιγουντιανών σταρ αλλά αυτή είναι μόνο η πρόσοψή τους.

Η πραγματική αξία των περιπετειών του Tex Murphy, αξία που διακρίνεται σε όλη την διάρκεια του The Pandora Directive, είναι οι δυνατοί γρίφοι και οι κρίσιμες αποφάσεις του παίκτη οι οποίες μεταβάλουν την μορφή του σεναρίου. Έχουν περάσει 24 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του και όμως οι γρίφοι είναι εξίσου δύσκολοι με την πρώτη φορά που τους αντιμετώπισα, και άκρως ενδιαφέροντες φυσικά. Δείτε το παρακάτω βίντεο για μια μικρή γεύση από το αξέχαστο παιχνίδι:
[video]

Read More...

Notification