Featured
Γιάννης Μοσχονάς

Γιάννης Μοσχονάς (Blood King)
Experience: 5273 (1107 points to next level)

 
600
Pavlos Tsompanidis and 33 others have joined the group Cyberpunk 2077 yesterday
Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Shadowrun Hong Kong' in the forum. 3 weeks ago

shadowrun-hong-kong-extended-edition-deluxe-buy-cdkey-1.jpg
Το σύμπαν του Shadowrun είναι ένα σκηνικό που δεν γίνεται ποτέ κουραστικό. Στο Shadowrun: Hong Kong μάλιστα έχει δανειστεί την ανατολίτικη κομψότητα της Κίνας για να ντύσει τις βίαιες μάχες και τις αλληλεπιδράσεις των χαρακτήρων που κυκλοφορούν με τσιπ στους ώμους, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το πάντρεμα και η συνύπαρξη μαγείας και τεχνολογίας είναι τέλειο.

Οι πλεκτάνες, οι προδοσίες και τα εγκλήματα είναι η ίδια η ουσία της ζωής στην δυστοπική του κοινωνία. Οι χαρακτήρες ενσαρκώνουν όλους τους τύπους ανθρώπων και ψυχολογικών τραυμάτων που υπάρχουν. Η πλοκή και οι διάλογοι καταβροχθίζονται μετά μανίας. Τα game mechanics είναι εύχρηστα άρα δεν θα σας εξαντλήσουν ποτέ, εντούτοις παραμένουν στην σκιά της αφήγησης μέχρι τέλους. Πάρτε μια γεύση από το βίντεο που ακολουθεί:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Total War Saga: Troy' in the forum. 3 weeks ago

Διαβάστε το Review του Total War Saga: Troy

Το game mechanic Aristeia που διαθέτουν οι ήρωες στις μάχες για να τα κάνουν γης Μαδιάμ την κατάλληλη στιγμή, φέρνει στον νου την αριστεία που πρέπει να δοθεί στο σύνολο του Troy. Η άρτια αισθητική του και το σωστό customization που επιτρέπει τις διεξαγωγές των μαχών δίχως πτώσεις των frames είναι δύο από τα πολλαπλά στρώματα ποιότητας που το σκεπάζουν. Θαυμάστε τον σχεδιασμό των μονάδων, τις λεπτομέρειες των πανοπλιών των ηρώων που αλλάζουν με τον καιρό και είναι δανεισμένες από ιστορικά και μυθικά στοιχεία.

Εκτιμήστε τα νέα game mechanics που ανανεώνουν την σειρά και θέτουν γερές βάσεις για την εξέλιξή της στο μέλλον. Αγαλλιάστε με τα ελληνικά ονόματα περιοχών και ηρώων, με τα ανδραγαθήματα που πράττετε μαζί τους. Με το A.I. τ’ ατρόμητο, το ετοιμοπόλεμο πάντα, που στέλνει τις δυνάμεις του την πιο κατάλληλη ώρα. Με τις φωνές των πολεμιστών και τους εκκωφαντικούς ήχους της μάχης, τις τακτικές, τα φοβερά battle mechanics.

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Destroy All Humans!' in the forum. 3 weeks ago

Διαβάστε το Review του Destroy All Humans!

Το Destroy All Humans! μοιάζει με γλυκό με πολλές στρώσεις, η καθεμία από τις οποίες έχει και διαφορετική γεύση. Δύναται να αποτελέσει εκπαιδευτική εμπειρία για τον ψυχροπολεμικό παραλογισμό που μάστιζε την αμερικάνικη κοινωνία την δεκαετία του 1950.

Καταναλώνεται σαν μια τεράστια φάρσα που κοροϊδεύει ευθέως τις χολιγουντιανές ταινίες με θέμα τους διαβολικούς εξωγήινους και τις εισβολές από το διάστημα με ούφο. Προσφέρει πολλές ευκαιρίες αντιμετώπισης του καθημερινού στρες αφήνοντάς σας να καταστρέψετε τα πάντα. Αυτό που θα κρατήσετε κυρίως είναι τα συναρπαστικά game mechanics, η ποικιλία και η δυναμική τους.

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' Capsized' in the forum. 4 weeks ago

d6d499d2ecf625c4680f0e2e0ca406d78be1e8398d5248c60405828d70c8bb91_product_card_v2_mobile_slider_639.jpg
Το πάθος που θα ξεσηκώσει μέσα σας το Capsized θα γιατρευτεί μόνο όταν το τερματίσετε στο normal επίπεδο και απολαύσετε στο έπακρο τα mechanics και το interplay του. Διαθέτει άρτιο σύστημα χειρισμού και επαρκή αριθμό levels και εχθρών.

Οι περιβαλλοντικοί γρίφοι με μοχλούς και pressure plates θα σας σπαζοκεφαλιάσουν. Η ασταμάτητη δράση θα θέσει σε άγρια δοκιμασία τα αντανακλαστικά σας, ο εγκέφαλος σας θα βγάλει κυριολεκτικά σπίθες μέχρι να βγείτε νικητές. Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο μου για να ξέρετε τι να περιμένετε:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' Convoy: A Tactical Roguelike' in the forum. 1 month ago

Convoy_-A-Tactical-Roguelike_20200403230908-scaled.jpg
Στον αισθητικό τομέα, το Convoy έχει μείνει χιλιόμετρα πίσω. Η αναπαράσταση του κόσμου του αφήνει τα περισσότερα πράγματα στην γόνιμη φαντασία σας, γεγονός που δεν είναι κακό αλλά δεν συμβαδίζει και με την εποχή. Θα απολαύσετε την κατασκευή των καταστάσεων που περιγράφουν τα σενάρια στο εργοστάσιο της φαντασίας σας αλλά θα πάρετε μια έκφραση αηδίας βλέποντας τον χάρτη. Το αίσθημα αηδίας μετριάζεται από την πετυχημένη μουσική υπόκρουση που σας συντροφεύει με new age νότες στην διάρκεια του ταξιδιού και των εξερευνήσεων.

Στην μάχη οι νότες ζωηρεύουν, χωρίς να χάνουν την διακριτή, διαστημική τους χροιά όμως. Το A.I. του Convoy αναπτύσσεται παράλληλα με τα επίπεδα δυσκολίας άρα, μόνο στα υψηλότερα, θα ανακαλύψετε τις πραγματικές του δυνατότητες σε τακτικές μάχης. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να πωρωθείτε:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' Galactic Civilizations 2' in the forum. 2 months ago

image_7.png
Τι εκτιμάτε περισσότερο σε ένα turn-based Strategy, ποιο χαρακτηριστικό του είναι αυτό που σας τραβά; Το GalCiv τα έχει όλα και σε αφθονία. Τα αφηρημένα game mechanics του δημιουργούν τέτοια δυναμική που σας τοποθετούν αβίαστα στον ρόλο του γαλαξιακού αυτοκράτορα. Η διαχείριση της αλυσίδας πλανητών που κατακτάτε έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας κρατικής οντότητα.

Συνδυάζει δηλαδή αρμονικά την ηγεμονία (ανατροφή και ικανοποίηση των αναγκών των υπηκόων σας) και την κυριαρχία (χρήση των κατασταλτικών μηχανισμών για επέκταση του κράτους και επιβολής της κυβερνητικής θέλησης σε άλλους πολιτισμούς). Δεν υφίσταται ούτε ένας στατιστικός πίνακας που να μην επηρεάζει το σύνολο με αποτέλεσμα, όλες οι πράξεις σας να τείνουν προς υπολογίσιμα αποτελέσματα. Απολαύστε το παρακάτω βίντεο για να ξεκινήσει η πώρωση:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Hello Neighbor' in the forum. 2 months ago

Διαβάστε το Review του Hello Neighbor

Το Hello Neighbor πήρε μια εξαιρετική κεντρική ιδέα (πιθανή πηγή έμπνευσης το αξέχαστο The ‘Burbs με τον Tom Hanks) και την έκανε σαλάτα. Η αισθητική και η ιστορία του σας σπρώχνει αρχικά να του δώσετε μια ευκαιρία, το gameplay του όμως ορθώνεται απειλητικό στην συνέχεια και σας φράζει τον δρόμο.

Τα controls είναι μέτρια, τα physics χάλια, ο γείτονας για τα πανηγύρια. Οι γρίφοι δεν προσφέρουν την παραμικρή ικανοποίηση και το μόνο που κρατάτε από το πακέτο είναι η σουρεαλιστική ατμόσφαιρα. Το ερώτημα είναι αν αξίζει να δώσετε τα λεφτά σας για ένα video game που προσφέρει 20% απόλαυση και 80% εκνευρισμό.

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς replied to the topic 'Ghost of Tsushima' in the forum. 2 months ago

Διαβάστε το Review του Ghosto Of Tsushima

Στο Ghost of Tsushima παρακολουθήσαμε πολλές φορές τον Jin να υποκλίνεται μπροστά σε ναούς και συγγενικούς τάφους, δείχνοντας τον σεβασμό του. Ταιριάζει λοιπόν και μια δική μας νοητική υπόκλιση σε έναν από τους καλύτερους τίτλους της χρονιάς και όλων των εποχών για το PS4. Χαρακτηρίζεται σαν η τελευταία μεγάλη κυκλοφορία για την προσφιλή μας κονσόλα και θέλουμε να τονίσουμε την λέξη “μεγάλη”. Δεν μας ενδιαφέρει ο προϋπολογισμός αλλά η ουσία και το Ghost of Tsushima περιέχει μπόλικη.

Τα φανταστικά γραφικά του πάνε πακέτο με τα εξαιρετικά controls και το ρεαλιστικό animation στολίζεται από τοποθεσίες που μοιάζουν με ζωντανεμένους πίνακες φυσιολατρών. Δεν μας εξέπληξε το γεγονός αφού αποτυπώνουν την πραγματική φυσική ομορφιά της Ιαπωνίας. Το μεγαλειώδες βεστιάριο των χαρακτήρων ζωντανεύει την μεσαιωνική Ιαπωνία και οι ποταμοί αίματος που χύνονται απεικονίζουν την αγριότητα των καιρών.

Τα game mechanics συνεργάζονται τέλεια μεταξύ τους ενισχύοντας το κεντρικό θέμα της ιστορίας, μιας ιστορίας που δεν δημιουργεί ποτέ πλήξη. Αντίθετα γουστάρουμε να ανακαλύπτουμε πράγματα για τους βασικούς και τους δευτερεύοντες χαρακτήρες, να συναντούμε καινούργιους και να απονείμουμε δικαιοσύνη, συντρίβοντας το κακό.

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' House Flipper' in the forum. 2 months ago

5vFksWVtTU1fnBJbI5bpTx3G.jpg
Στο House Flipper το ταξίδι είναι πολύ σημαντικότερο από τον προορισμό. Δεν δίνετε δεκάρα για το πόσα λεφτά έχει ο χαρακτήρας σας στην τράπεζα, σας ενδιαφέρουν οι “ζεν” δραστηριότητες του σε κάθε σπίτι και η κατάκτηση των perks. Είστε ένας αισθητικός κατοικιών που εξαφανίζει την φθορά και την ασχήμια και επιβάλλει την ομορφιά και την καθαριότητα.

Γουστάρετε να σπάτε τοίχους με την βαριοπούλα, να σκοτώνετε κατσαρίδες με την σέσουλα, να μαθαίνετε τα κόλπα των ηλεκτρολόγων και των υδραυλικών συνδέοντας πρίζες, φωτιστικά, μπάνια και νεροχύτες. Ο νους και τα χέρια σας θα είναι αφοσιωμένα για δεκάδες ώρες στην ζωή του ηρωικού εργάτη γιατί οι δουλειές του θα σας χαλαρώνουν και θα σας μαθαίνουν χρήσιμα πράγματα. Απολαύστε το στο ακόλουθο βίντεο:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' Galactic Civilizations' in the forum. 2 months ago

ss_789d1fd8c774bb5c807b719bbb726192c3fbad75.1920x1080.jpg
Το Galactic Civilizations είναι φτιαγμένο με σκοπό το replayability και τα πολύωρα playthroughs. Το τεράστιο technology tree και η ποικιλία σε εξωτικές κατασκευές εξασφαλίζουν ότι δεν θα το βαρεθείτε για πολύ καιρό. Η μεγάλη απόλαυση σας περιμένει στους τεράστιους γαλαξίες γιατί, στους μικρότερους, οι κατοικήσιμοι πλανήτες καταλαμβάνονται γρήγορα και η χαρά της επέκτασης κόβεται απότομα, μεταμορφωμένη σε μια τεχνολογική και στρατιωτική κούρσα.

Η σχέση του interface με τα game mechanics λειτουργεί αρμονικά και το δυναμικό A.I. εξασφαλίζει μια κυμαινόμενη αντίσταση που προσαρμόζεται στις ικανότητές σας. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να πάρετε μια γεύση:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' 112 Operator' in the forum. 2 months ago

croppedimage1201631-112-operator-screenshot-3.jpg
Μέσα στα πλαίσια του campaign του το 112 Operator εθίζει περισσότερο από την ζάχαρη και τον καφέ μαζί. Ο υποσυνείδητος συσχετισμός των in game περιστατικών με πραγματικά συμβάντα σας γεμίζει αδρεναλίνη και επιτάσσει την άμεση αντιμετώπισή τους.

Η προσπάθεια σας να ακούσετε προσεκτικά τα άτομα που σας τηλεφωνούν ενόσω ο χρόνος κυλάει με αργούς ρυθμούς, σας στρεσάρει αφάνταστα και σας απορροφά στον ψηφιακό σας ρόλο. Το εξαιρετικό interface και ο χειρισμός που μαθαίνετε εν ριπή οφθαλμού ενισχύει την εθιστικότητα του τίτλου που είναι και το μεγάλο ατού του. Ιδού ένα εξαιρετικό βίντεο για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται:
[video]

Read More...

Γιάννης Μοσχονάς created a new topic ' Crusader Kings' in the forum. 2 months ago

638573.jpg
Στο Crusader Kings δεν κυβερνούν οι βασιλείς, οι ευγενείς ή ο κλήρος, κυβερνά το gameplay του. Ο game designer έδειξε την απειρία του σε νευραλγικούς τομείς του παιχνιδιού, καθιστώντας το απαγορευτικό για το ευρύ κοινό και τους Strategy lovers που θέλουν να περάσουν ευχάριστα τις ώρες τους. Πρέπει να πιεστούμε πολύ για να αγνοήσουμε τις ελλείψεις και να τοποθετήσουμε νοητικά τον εαυτό μας στον ρόλο του ευγενή που επιλέγουμε.

Η κατάθεση τόσης ψυχικής ενέργειας ίσα ίσα για να αποκτήσουμε κάποια οικειότητα με το περιβάλλον και να επενδύσουμε στον κόσμο του είναι ένα άλμα πίστης για το οποίο θα ανταμειφθούν όσοι από εμάς το επιχειρήσουν. Με τι; Με εκατοντάδες χρόνια ιστορικού δράματος, με άπειρους πολέμους και εδαφικούς μετασχηματισμούς, με πολλές ώρες απολαυστικής αλληλεπίδρασης με χιλιάδες “ανθρώπινους” χαρακτήρες. Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο της εισαγωγής του για να πωρωθείτε:
[video]

Read More...

Notification