Ειδήσεις Walkthroughs Uncharted: The Lost Legacy puzzles walkthrough

Uncharted: The Lost Legacy puzzles walkthrough

Tuesday, 22 Aug 2017  | in Walkthroughs | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/99/40/5d/uncharted-lost-legacy-36-1503391868.jpg
 

Uncharted: The Lost Legacy puzzles walkthrough

Λύνουμε τους γρίφους για εσάς.

Το Uncharted: The Lost Legacy κυκλοφορεί αύριο κι εμείς έχουμε φροντίσει να λύσουμε για εσάς όλους τους δύσκολους γρίφους του παιχνιδιού μέσα από αναλυτικά βίντεο.

Δείτε τα πρώτα τρία βίντεό μας όπου σας έχουμε τους γρίφους των αγαλμάτων, των τριών όπλων (ένας γρίφος κάθε φορά) και του Ganesh. Προσοχή, το τρίτο βίντεο με τον Ινδό θεό Ganesh περιέχει spoilers!

Θα σας έχουμε τουλάχιστον δύο ακόμη βίντεο για το Uncharted: The Lost Legacy, επομένως μείνετε συντονισμένοι. Υπάρχει περίπτωση να ανεβάσουμε ακόμα και πλήρες walkthrough, απλά το PS4 παρουσιάζει πρόβλημα στην καταγραφή του βίντεο και κόβει αδικαιολόγητα κάποια δευτερόλεπτα από το game capture χωρίς προειδοποίηση. Συνεπώς το πλήρες walkthrough είναι ακόμη αντικείμενο προς εξέταση.

Διαβάστε το review του Uncharted: The Lost Legacy και συζητήστε για αυτό μόλις το αποκτήσετε στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification