Τερμάτισαν Super Mario World και Castlevania: Symphony of the Night με κλειστά μάτια!

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τερμάτισαν Super Mario World και Castlevania: Symphony of the Night με κλειστά μάτια!

Τερμάτισαν Super Mario World και Castlevania: Symphony of the Night με κλειστά μάτια!

Σε χρόνο ρεκόρ!

Οι τερματισμοί με κλειστά μάτια έχουν γίνει της μόδας το τελευταίο διάστημα, αλλά οι παρακάτω ξεπερνούν κάθε όριο σκέψης.

Ο speedrunner romscout τερμάτισε το Castlevania: Symphony of the Night με κλειστά μάτια σε 1 ώρα και 15 λεπτά. Στο διάστημα αυτό έκανε μέχρι και αγοραπωλησίες αντικειμένων.

Το Castlevania: Symphony of the Night είναι ένα από τα πιο περίπλοκα games, συνεπώς το κατόρθωμα από μόνο του έχει μεγάλη αξία, ανεξάρτητα απ' τον χρόνο.

Πριν από μερικά 24ωρα είχαμε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ και στο Super Mario World. Πέρυσι ο speedrunner PangaeaPanga τερμάτισε το Super Mario World σε 23 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα.

Αυτές τις ημέρες, ο Ιάπωνας Hup Chapter, κατάφερε όχι μόνο να σπάσει το συγκεκριμένο ρεκόρ, αλλά και να το κάνει με κλειστά μάτια! Απίστευτο κι όμως αληθινό. Τερματισμός ενός απαιτητικού Platform, όπως το Super Mario World, με κλειστά μάτια, σε 17 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα.

 

Ο Hup Chapter ξεκίνησε να παίζει το παιχνίδι στο Wii U με ένα Pro Controller και έδωσε μάλιστα τα εύσημα στον προηγούμενο speedrunner που τον ώθησε για να δοκιμάσει το δικό του speedrun.

Αν σας άνοιξε η όρεξη, δείτε και τον τερματισμό του Punch-Out στο NES, επίσης με κλειστά μάτια.

Τέλος, σας έχουμε και τα δικά μας βίντεο. Νίκη στο Street Fighter 2 με κλειστά μάτια και στο Street Fighter IV στο Battle με τον Αλέξανδρο Κοντοπίδη.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 supermario644ever (Level 20) 21/07/2016 14:44
Και ο manos δεν πάει πίσω στο double dragon και street fighter :roll:
Notification