Ειδήσεις Video Reviews Call of Duty: Modern Warfare video review

Call of Duty: Modern Warfare video review

Thursday, 31 Oct 2019  | in Video Reviews | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5d/5c/58/call-of-duty-modern-warfare-2019-news-58-1572544216.jpg
 

Call of Duty: Modern Warfare video review

Παναγία μου, θα σκοτωθούμε!

Το νέο Call of Duty είναι εδώ και ως reboot του αγαπημένου Modern Warfare, επιστρέφει στα χνάρια της σειράς και αυτή τη φορά πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.

Διαθέτει campaign, Co-op και Competitive multiplayer modes. Η ιστορία του, η οποία διεξάγεται σε χώρες όπως η Μέση Ανατολή, η Αγγλία ή η Ρωσία) διαθέτει πολλές ανατροπές, καλοφτιαγμένα cutscenes, αρκετή φαντασία (σ.σ. οι Ρώσοι ως κακοί και οι Αμερικανοί σε καλύτερη μοίρα). Τόσο σε gameplay, όσο και στον τεχνικό τομέα, η Infinity Ward κατάφερε να μας χαρίσει ένα από τα καλύτερα Call of Duty των τελευταίων ετών.

Δείτε το video review της Χριστιάνας Θάνου.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Modern Warfare από τον Γιώργο Τζίτζιφα και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification