Ειδήσεις Video Reviews Πριν το αγοράσετε 7: 7 facts για το Star Wars Jedi: Fallen Order

Πριν το αγοράσετε 7: 7 facts για το Star Wars Jedi: Fallen Order

Sunday, 24 Nov 2019  | in Video Reviews | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/02/17/8b/star-wars-jedi-fallen-order-90-1574625282.jpg
 

Πριν το αγοράσετε 7: 7 facts για το Star Wars Jedi: Fallen Order

May the force be with us.

Έβδομο το επεισόδιο του "Πριν το αγοράσετε", επτά και τα facts που πρέπει να γνωρίζετε για αυτό.

Το νέο Action-Adventure της Respawn Entertainment, δημιουργού των Titanfall και Apex Legends, είναι εδώ και προσφέρει άφθονη δράση για τους fans της σειράς. Δείτε το αφιέρωμα της Χριστιάνας Θάνου.

Για περισσότερα, διαβάστε το review μας για το Star Wars Jedi: Fallen Order και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification