Ειδήσεις Video Reviews Πριν το αγοράσετε 10: 5 facts για το DOOM Eternal

Πριν το αγοράσετε 10: 5 facts για το DOOM Eternal

Friday, 27 Mar 2020  | in Video Reviews | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f5/f2/cb/doom-eternal-news-72-1585345370.jpg
 

Πριν το αγοράσετε 10: 5 facts για το DOOM Eternal

Υψηλή δυσκολία και Platform στοιχεία.

Το DOOM Eternal κυκλοφόρησε και στο σημερινό μας βίντεο της σειράς "Πριν το αγοράσετε" σας έχουμε 5 facts για το DOOM Eternal.

Το νέο FPS της id Software ξεχωρίζει για την άφθονη βία του, τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του και τα Platform στοιχεία του. Δείτε το αναλυτικό βίντεό μας με πέντε facts που πρέπει να γνωρίζετε:

Να σημειώσουμε ότι στο βίντεο αυτό μας συνέβη κάτι παράδοξο. Είχαμε ορίσει την προβολή του στο YouTube σε πρεμιέρα στις 12 το μεσημέρι. Τελικά η πρεμιέρα δεν προβλήθηκε ποτέ. Αναγκαστήκαμε να διαγράψουμε το παλιό βίντεο και να ανεβάσουμε νέο, με την ένδειξη από τον νέο Editor του YouTube, με την ένδειξη "Instant Premiere", ώστε να ανέβει το συντομότερο δυνατό.

Τελικά το βίντεο προβλήθηκε στις 16:45 και δυστυχώς το YouTube απενεργοποίησε το chat της πρεμιέρας και τα σχόλια. Είχε που είχε καθυστερήσει και φτάσαμε στο απόγευμα, μειώθηκε και η προβολή του βίντεο περαιτέρω λόγω αφαίρεσης των σχολίων. Ευτυχώς, με την βοήθεια της Digital Minds, τα σχόλια στο βίντεο ενεργοποιήθηκαν μιάμιση ώρα μετά. 

Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και από όσους από εσάς περίμεναν στο chat του πρώτου βίντεο επί τέσσερις ώρες μέχρι να ανέβει. Στο εξής, όταν η πρεμιέρα ενός βίντεο δεν προβάλλεται στην ώρα της μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά, θα κατεβάζουμε το βίντεο και θα το ξανανεβάζουμε. Το πρόβλημα αυτό, σύμφωνα με την Digital Minds, οφείλεται στους servers του YouTube που έχουν επηρεαστεί λόγω του κορωνοϊού.

Διαβάστε το review του DOOM Eternal και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Αν ψάχνετε συμπαίκτες για το multiplayer mode του τότε κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification