Ειδήσεις Video Reviews Πριν το παίξετε 11: 5 facts για το Call of Duty: Warzone

Πριν το παίξετε 11: 5 facts για το Call of Duty: Warzone

Saturday, 25 Apr 2020  | in Video Reviews | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/d9/4d/ca/call-of-duty-warzone-video-review-2-1587848693.jpg
 

Πριν το παίξετε 11: 5 facts για το Call of Duty: Warzone

Αναλύουμε το νέο Battle Royale FPS.

Η Activision κυκλοφόρησε το Call of Duty: Warzone, ένα free-to-play Battle Royale FPS, το οποίο έχει ως στόχο να κοντράρει το APEX Legends.

Στο Warzone συνδέεστε με κοινό account σε σχέση με το Call of Duty: Modern Warfare και μπορείτε σε δωρεάν περιόδους του δεύτερου, να απολαμβάνετε διάφορα maps και modes.

Δείτε το νέο βίντεο της σειράς μας "Πριν το αγοράσετε" που εκτάκτως γίνεται "Πριν το παίξετε/Πριν το κατεβάσετε".

Διαβάστε το review του Call of Duty: Warzone και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Call of Duty: Warzone και να ανταλλάξουμε IDs κάνοντας κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification