Ειδήσεις Video Reviews 5 facts για τον Ninja

5 facts για τον Ninja

Friday, 15 May 2020  | in Video Reviews | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/98/87/32/ninja-5-facts-manos-92-1589530329.jpg
 

5 facts για τον Ninja

Ο πιο γνωστός Battle Royale streamer.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς "Πριν το αγοράσετε" με τα πέντε facts, σας παρουσιάζουμε το προφίλ του Ninja.

Ποιο είναι το προφίλ του Richard Tyler Blevins; Γνωρίστε πέντε facts (σ.σ. βασικά πολύ περισσότερα) στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε την δωρεά του Ninja για τον κορωνοϊό και τις φιγούρες Ninja της Funko Pop και συζητήστε για τον Ninja στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification