Ειδήσεις Video Reviews The Last of Us Part 2 video review

The Last of Us Part 2 video review

Saturday, 13 Jun 2020  | in Video Reviews | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/40/8f/62/tlou-main-34-1592060137.jpg
 

The Last of Us Part 2 video review

Χωρίς spoilers.

Το The Last of Us: Part II, ένα πολυαναμενόμενο PS4 exclusive, έφτασε στα χέρια μας εδώ και μία εβδομάδα και με αφορμή το σχετικό review, αποφασίσαμε να ανεβάσουμε και video review, μιας και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα games της χρονιάς.

Δείτε το σχετικό video review, το οποίο δεν περιέχει spoilers.

Διαβάστε το review του The Last of Us: Part II και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification