Ειδήσεις Video Reviews Πριν το αγοράσετε 4: 5 facts για το Need for Speed Heat

Πριν το αγοράσετε 4: 5 facts για το Need for Speed Heat

Saturday, 16 Nov 2019  | in Video Reviews | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/73/36/16/need-for-speed-heat-73-1573938174.jpg
 

Πριν το αγοράσετε 4: 5 facts για το Need for Speed Heat

Καταδιώξεις σε υψηλές ταχύτητες.

Το νέο Need for Speed είναι εδώ και μας προσφέρει την γνωστή συνταγή του που περιλαμβάνει καταδιώξεις παράνομων αγώνων οδήγησης και customizations.

Όλα αυτά η Electronic Arts τα έντυσε με μια ιστορία που διαρκεί περί τις 10-12 ώρες. Τελικά οι fans της σειράς θα πρέπει να το τιμήσουν; Δείτε πέντε facts για αυτό που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε.

Διαβάστε το review του Need for Speed Heat και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification