Resident Evil 7 video review

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Resident Evil 7 video review

Resident Evil 7 video review

Splatter, τρόμος και αγωνία σε κάθε σας βήμα.

Το Resident Evil 7 έκανε μια επιτυχημένη επιστροφή για την Capcom, η οποία είχε κουράσει αρκετά στα τελευταία games που έφεραν το συγκεκριμένο brand στην ονομασία τους (συμπεριλαμβανομένων και των spin-offs). Η στροφή στο Horror στοιχείο ήταν επιτυχημένη.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε το video review του Resident Evil 7. Αν σκοπεύετε να το παίξετε φροντίστε να έχετε...γερό στομάχι. Δεν συνίσταται σε καρδιακούς!

Διαβάστε το review του Resident Evil 7. Το παίξατε; Πείτε μας την άποψή σας σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Blood Prince (Level 30) 08/02/2017 15:55
Θα το δω οπωσδήποτε.Φαίν εται αρκετά ενδιαφέρον.Resi dent Evil λέμε !
#2 Divine Raiden (Level 26) 08/02/2017 22:12
Απο τα ελάχιστα horror που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον.Βέβα ια το θεωρώ λίγο ακριβό για single player μόνο.Σε έκπτωση θα το έπαιρνα σίγουρα.
#3 Dovahkiin (Level 22) 09/02/2017 02:56
Ωραίο review Μάνο! Θα διαφωνήσω όμως με αυτό που ανέφερες για τα πυρομαχικά. Δεν είναι λίγα, μάλιστα υπήρξαν φορές που το παιχνίδι προσέφερε υπέρ το δέον. Εξάλλου σε πολλές αν όχι στις περισσότερες περιπτώσεις, ο παίκτης έχει την επιλογή να αποφύγει τους εχθρούς κι έτσι να κάνει ορθότερη χρήση των πυρομαχικών του.

Επιπλέον προσωπικά δεν το βρήκα τόσο τρομακτικό για horror. Τα jump scares ήταν ελάχιστα (2-3 αν θυμάμαι καλά, για εμένα τουλάχιστον), διότι στην πορεία του παιχνιδιού καταλαβαίνεις τη νοοτροπία του στο horror κομμάτι, οπότε είσαι προϊδεασμένος για το τι ενδεχομένως έχεις να περιμένεις σ' αυτόν τον τομέα. Κατά την ταπεινή μου γνώμη με απογοήτευσε σε κάποια πραγματάκια το παιχνίδι. Έχω βρει πολύ πιο ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά (και τρομακτικά βεβαίως βεβαίως!) παιχνίδια του ίδιου είδους μικρών εταιριών μάλιστα. Σίγουρα αν η υπόθεσή του διέφερε απ' τις υπόλοιπες που συνήθως κυκλοφορούν σε games και ταινίες να μου έκανε καλύτερη εντύπωση.
Notification