Gets To The Exit: Διαγωνισμός

Hot
GameWorld
GameWorld

GameWorld  

PRWorld: Το Social Media Agency του GameWorld. Κάνε Level Up την επιχείρησή σου στο -> PRWorld.gr .
 
0.0 ()
1
Gets To The Exit: Διαγωνισμός

Gets To The Exit: Διαγωνισμός

Κερδίστε 20 redeem codes για το νέο εθιστικό mobile game!

Τα 2D puzzles έχουν την τιμητική τους το τελευταίο διάστημα στα smartphones και σειρά έχει τώρα το Gets To The Exit, ένα ακόμη ιδιόμορφο παιχνίδι, που κάνει αυτές τις ημέρες την εμφάνισή του στο iOS.

Η φυλή των Gets προσπαθεί να πάει στην έξοδο κι εσείς θα πρέπει να την βοηθήσετε, μετακινώντας τα εμπόδια και σχεδιάζοντας το μονοπάτι που θα πρέπει να ακολουθήσουν. Κοινώς, οδηγείτε τα "ανθρωπάκια" απ' το σημείο Α στο σημείο Β. Το gameplay θυμίζει έντονα το Lemmings, με την διαφορά ότι πλέον έχουμε την τεχνολογία αφής, με την οποία θα πρέπει να αλλάξετε θέση στα αντικείμενα. Παρόμοιες λειτουργίες είχαμε δει για πρώτη φορά και στο Escape Plan του PS Vita.

Τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:
- 3 ξεχωριστοί κόσμοι: Το Happy Forest, το Frosty Mountain και το Rusty Gears.
- 55 levels
- 16 είδη διαδραστικών σημείων, από καρφιά, μέχρι αναπηδήσεις ή λάβα.
- 9 είδη εχθρών
- Σύστημα αξιολόγησης με αστέρια, που σας βαθμολογεί ανάλογαμε με το πόσες προσπάθειες καταβάλατε σε κάθε level

Διαγωνισμός
Αποκτήστε 20 Gets To The Exit, 10 για το iPhone και 10 για το iPad σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα join στην Ομάδα του Gets To The Exit. Όσοι κάνετε join θα μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 18 Ιουλίου. Οι κωδικοί θα σας σταλούν μέσω e-mail. Φροντίστε στο status σας μέσα στην Community του GameWorld, να γράψετε την λέξη iPad ή iPhone ώστε να δηλώσετε την έκδοση του παιχνιδιού για την οποία θέλετε να μπείτε στην κλήρωση. Το παιχνίδι τρέχει σε iPhone 3GS ή ανώτερο, καθώς και σε οποιοδήποτε iPad.

Το Gets To The Exit αναπτύχθηκε απ' την προγραμματιστική εταιρεία roll7, η οποία εδρεύει στο νότιο Λονδίνο. Σύντομα αναμένεται να διαβάσετε το σχετικό review.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Lordwinter (Level 28) 11/06/2012 21:57
Το Razer Hydra είναι λίγο τσιμπημένο από πλευράς τιμής και από όσο γνωρίζω δεν είναι διαδεδομένο στην Ευρώπη ακόμα, είμαι περίεργος να δω κατά πόσο η προσπάθεια αυτή θα έχει απήχηση.
#2 Devilhunter_PS (Level 19) 11/06/2012 23:13
σωστό σχόλιο αλλά εντάξει, απ'οτι θυμάμαι και ένα PS move full pack πήγαινε επίσης πάνω απο 100 €. και απ ότι βλεπω αυτό έρχεται με δύο χειριστήρια με το κάθε ένα να είναι PS move standard και navigation μαζεμένα σε ένα. πιστεύω συμφέρει, άσε που αν είσαι pc gamer το χρήμα δεν το λογαριάζεις :lol:

όποιος δώσει λεφτά για το game, πιστεύω ότι δεν θα κάτσει να κοιτάει το menu screen όταν του το στείλουν.
#3 rjhe (Level 22) 13/06/2012 01:52
η ιδέα του παιχνιδιού πάντως αυτή καθ' αυτή ακούγεται ενδιαφέρουσα
#4 eliminator (Level 26) 13/06/2012 10:00
Από τα πολύ λίγα kickstarter, μπράβο για τη προσπάθεια!
#5 asmilon (Level 26) 12/07/2012 11:26
Entered! Μπραβο παιδια για τους φοβερους διαγωνισμους!
Notification