Ειδήσεις Διαγωνισμοί Game & Users του μήνα: Ιούνιος 2017

Game & Users του μήνα: Ιούνιος 2017

Sunday, 09 Jul 2017  | in Διαγωνισμοί  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (3 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1a/d1/d0/gogcom-29-1496968850-1-1499599347.jpg
 

Game & Users του μήνα: Ιούνιος 2017

Η έκπληξη του μήνα και τα PC games της επιλογής σας που κερδίσατε.

Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα η συνεργασία μας με το GOG.com συνεχίζεται. Το GOG.com χαρίζει στα πιο ενεργά μέλη του GameWorld.gr 3 games.

Κάθε μήνα οι αναγνώστες του GameWorld.gr επιλέγετε οι ίδιοι ποιοι από εσάς θα κερδίσετε τα συγκεκριμένα games. Διαλέγετε όποιο PC game θέλετε, προσφορά του GOG.com. Τους νικητές των δώρων τους ψηφίζετε στο Forum του GameWorld.gr.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά όλους εσάς που δίνετε καθημερινά το παρόν συμμετέχοντας με τα σχόλιά σας στα άρθρα του GameWorld.gr και με τις εκτενείς απόψεις σας στο Forum. Θυμίζουμε ότι όσο περισσότερο συμμετέχετε στο GameWorld.gr, τόσο στο σχολιασμό άρθρων, όσο και στο Forum, τα Blogs και τα User Reviews, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε τα δώρα του μήνα.

Η ψηφοφορία για το Game of the Month και τους Users του μήνα ξεκινάει κάθε 25 του μήνα στο subforum "Versus" του GameWorld και ολοκληρώνεται την πρώτη ημέρα του επόμενου.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Game of the Month
Conarium

To Conarium έκανε την έκπληξη και κέρδισε τον τίτλο του παιχνιδιού του μήνα για μόλις μία ψήφο διαφορά από το Tekken 7. Το review μας είναι στα σκαριά και ετοιμάζεται. Είναι εμπνευσμένο από την νουβέλα του Αμερικανού συγγραφέα "At the Mountains of Madness".

User του μήνα
Η Καλλινίκη Τσουνίδου (Kalliniki) ψηφίστηκε ως η User του μήνα καθώς κατά την άποψή σας είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή σε σχολιασμό ειδήσεων και στα μηνύματα του Forum. Τα συγχαρητήριά μας και ευχαριστούμε για την ενεργή συμμετοχή σου!

Στο User of the Month ψηφίζετε στο Forum "Versus" του GameWorld για το ποιος θέλετε να είναι το μέλος του μήνα. Υποψήφιοι νικητές είστε συνήθως όσοι συμμετέχετε αρκετά με σχόλια στα άρθρα του GameWorld, το Forum, τα Blogs, τα User Reviews κ.ο.κ.

User review του μήνα
Ο Νικολής Ασημάκης (Zaratoth) κερδίζει ένα PC game για το user review του The Sexy Brutale.

Γράψτε το δικό σας User Review από τον τομέα Reviews, μπαίνοντας μέσα σε ένα Review κι επιλέγοντας το "User Review" (την τελευταία καρτέλα στα δεξιά). Τα User Reviews που μπαίνουν στην ψηφοφορία είναι μόνο όσα διαθέτουν τουλάχιστον δύο παραγράφους.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Blogger του μήνα
Ο Omnibot ψηφίστηκε ως ο blogger του μήνα και κέρδισε άλλο ένα PC game για τo blog του Ποια είναι η ουσία τελικά;

Γράψτε το δικό σας blog post, το οποίο δημοσιεύεται αυτόματα στην κεντρική σελίδα του GameWorld, κάτω δεξιά στα Blogs. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλα αποτελέσματα
- Άρθρο του μήνα: Το review του Tekken 7 από την Χριστιάνα Θάνου ήταν το αγαπημένο σας για τον μήνα που μας πέρασε.
- Συντάκτης του μήνα: Ο Γιάννης Μοσχονάς κέρδισε τον τίτλο, καθώς "μάτωσε" για άλλον ένα μήνα.
- Βίντεο του μήνα: Το The History of video games: Part #2 ψηφίστηκε ως το βίντεο του μήνα, κάτι που μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε την έρευνά μας για την ιστορία των video games!

Δώρο 3 PC games
Οι τρεις παραπάνω νικητές κερδίζουν δώρο από ένα game της επιλογής τους από την λίστα με keys του GOG.com.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στους νικητές!

Για γενική συζήτηση ή απορίες σχετικά με τους Users του μήνα ρωτήστε σε αυτό το forum topic.

Διαδικασία συμμετοχής
Το GameWorld χαρίζει κάθε μήνα τρία games στους Users του μήνα προσφορά του GOG.com. Οι νικητές επιλέγονται από εσάς τους ίδιους στο Forum "Versus" με ανοιχτές ψηφοφορίες. Επίσης, ανά διαστήματα στους διαγωνισμούς του site, διεξάγονται ξεχωριστές κληρώσεις για όσους αναγνώστες συμμετέχουν ενεργά. Σε αυτές συμμετέχουν λιγότερα άτομα, συνεπώς έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.

Μείνετε συντονισμένοι στο αγαπημένο σας gaming site, μπείτε στην παρέα του GameWorld και με την καθημερινή παρουσία σας κερδίστε κι εσείς τα δωράκια σας. Όσο περισσότερο συμμετέχετε καθημερινά στον κόσμο των games και στηρίζετε το GameWorld τόσο περισσότερα δώρα κερδίζετε.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Divine Raiden (Level 26) 09/07/2017 14:36
Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και ένα μπράβο σε όλους όσους είναι ενεργοί!
#2 Dovahkiin (Level 22) 09/07/2017 19:15
Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και στο παιχνίδι-έκπληξ η του μήνα! :lol:
#3 Shikabane_Hime7 (Level 29) 10/07/2017 10:09
Μπράβο στους νικητές!
Notification