Ειδήσεις Διαγωνισμοί Game & Users του μήνα: Σεπτέμβριος 2017

Game & Users του μήνα: Σεπτέμβριος 2017

Tuesday, 10 Oct 2017  | in Διαγωνισμοί  | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (4 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cc/e9/9e/game-users-of-the-month-september-2017-gameworld-66-1507622756.jpg
 

Game & Users του μήνα: Σεπτέμβριος 2017

Το Total War: Warhammer II και οι αναγνώστες που κερδίσατε PC Games από το BundleStars.

Σας ανακοινώνουμε τους top users Σεπτεμβρίου στο GameWorld.gr που από αυτό το μήνα θα κερδίζουν Steam keys προσφορά του BundleStars, το οποίο χαρίζει στα πιο ενεργά μέλη 3 games, καθώς και το τέταρτο παιχνίδι στο βίντεο νέων κυκλοφοριών του μήνα.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά όλους εσάς που δίνετε καθημερινά το παρόν συμμετέχοντας με τα σχόλιά σας στα άρθρα του GameWorld.gr και με τις εκτενείς απόψεις σας στο Forum. Θυμίζουμε ότι όσο περισσότερο συμμετέχετε στο GameWorld.gr, τόσο στο σχολιασμό άρθρων, όσο και στο Forum, τα Blogs και τα User Reviews, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε τα δώρα του μήνα.

Η ψηφοφορία για το Game of the Month και τους Users του μήνα ξεκινάει κάθε 25 του μήνα στο subforum "Versus" του GameWorld και ολοκληρώνεται την πρώτη ημέρα του επόμενου.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Game of the Month
Total War: Warhammer II

Το Strategy της Creative Assembly κέρδισε τις εντυπώσεις σας για τον Σεπτέμβριο. Το Total War: Warhammer II περιλαμβάνει τέσσερις φυλές (High Elves, Dark Elves, Lizardmen και Skaven) και σας ταξιδεύει στον Παλιό Κόσμο και συγκεκριμένα στις υπείρους Ultuan, Naggaroth, The Southlands και Lustria. Το sequel του Total War: Warhammer συνεχίζει να βασίζεται στην αγαπημένη συνταγή των προηγούμενων games, προσθέτοντας ταυτόχρονα νέα στοιχεία, όπως το νέο στυλ αφήγησης στο campaign, το οποίο υπόσχεται εκατοντάδες ώρες gameplay.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Total War: Warhammer II βρίσκεται ανάμεσα στα τρία games που θα κερδίσουν τα πιο ενεργά μέλη του GameWorld.gr για αυτό τον μήνα, προσφορά του BundleStars.

User του μήνα
Ο Παναγιώτης Πολυδεύκης (Shikabane_Hime7) ψηφίστηκε ως ο User του μήνα καθώς κατά την άποψή σας είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή του στα μηνύματα του Forum, καθώς και στον σχολιασμό άρθρων. Τα συγχαρητήριά μας!

Στο User of the Month ψηφίζετε στο Forum "Versus" του GameWorld για το ποιος θέλετε να είναι το μέλος του μήνα. Υποψήφιοι νικητές είστε συνήθως όσοι συμμετέχετε αρκετά με σχόλια στα άρθρα του GameWorld, το Forum, τα Blogs, τα User Reviews κ.ο.κ.

User review του μήνα
Ο Άγγελος Προβέτζας (Divine Raiden) κερδίζει ένα PC game για το user review του Dishonored: Death of the Outsider.

Γράψτε το δικό σας User Review από τον τομέα Reviews, μπαίνοντας μέσα σε ένα Review κι επιλέγοντας το "User Review" (την τελευταία καρτέλα στα δεξιά). Τα User Reviews που μπαίνουν στην ψηφοφορία είναι μόνο όσα διαθέτουν τουλάχιστον δύο παραγράφους.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Blogger του μήνα
Ο Παναγιώτης Τσιάτσος (Professor_Severus_Snape) αναδείχθηκε ως blogger του μήνα και κέρδισε ένα PC game για τo blog του Από την Κιβωτό των Στοχασμών στις συνομωσίες της Άπω Ανατολής.

Γράψτε το δικό σας blog post, το οποίο δημοσιεύεται αυτόματα στην κεντρική σελίδα του GameWorld, κάτω δεξιά στα Blogs. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλα αποτελέσματα
- Άρθρο του μήνα: Το review του Observer από τον Γιάννη Μοσχονά.
- Συντάκτης του μήνα: Ο Νικηφόρος Μητράκος ξεκίνησε δυνατά την νέα σεζόν και τιμήθηκε με τις ψήφους σας.
- Βίντεο του μήνα: Το Senran Kagura: Peach Beach Splash κέρδισε με... διαφορά στήθους για τον Σεπτέμβριο και ανακηρύχθηκε το βίντεο του μήνα! 

Δώρο 3 PC games
Οι τρεις παραπάνω νικητές κερδίζουν δώρο από ένα Steam key προσφορά του BundleStars.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στους νικητές!

Για γενική συζήτηση ή απορίες σχετικά με τους Users του μήνα ρωτήστε σε αυτό το forum topic.

Διαδικασία συμμετοχής
Το GameWorld χαρίζει κάθε μήνα τρία PC games στους Users του μήνα. Οι νικητές επιλέγονται από εσάς τους ίδιους στο Forum "Versus" με ανοιχτές ψηφοφορίες. Επίσης, ανά διαστήματα στους διαγωνισμούς του site, διεξάγονται ξεχωριστές κληρώσεις για όσους αναγνώστες συμμετέχουν ενεργά. Σε αυτές συμμετέχουν λιγότερα άτομα, συνεπώς έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.

Μείνετε συντονισμένοι στο αγαπημένο σας gaming site, μπείτε στην παρέα του GameWorld και με την καθημερινή παρουσία σας κερδίστε κι εσείς τα δωράκια σας. Όσο περισσότερο συμμετέχετε καθημερινά στον κόσμο των games και στηρίζετε το GameWorld τόσο περισσότερα δώρα κερδίζετε.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 10/10/2017 13:51
Ευχαριστούμε για τα δώρα, συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές!
#2 +1 Divine Raiden (Level 26) 10/10/2017 14:50
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που (μας) ψήφισαν και ψηφίζουν!
#3 efane (Level 22) 10/10/2017 20:14
Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όσους ήταν ενεργοί users.
#4 Professor_Severus_Snape (Level 26) 11/10/2017 00:09
Ευχαριστούμε για τα δώρα και προσωπικά όλα τα παιδιά που με τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς δεν πρόλαβα να το πράξω στη διαδικασία του διαγωνισμού. Μου έχει καεί η κάρτα γραφικών και είμαι γενικά off το τελευταίο διάστημα... Thanks again, guys!
Notification