Game & Users του μήνα: Ιούνιος 2018

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Game & Users του μήνα: Ιούνιος 2018

Game & Users του μήνα: Ιούνιος 2018

Για πρώτη φορά ελληνικό παιχνίδι κέρδισε τα διεθνή.

 

Σας ανακοινώνουμε το παιχνίδι του μήνα και τους top users Ιουνίου στο GameWorld.gr.

Για αυτό το μήνα δίνουμε 3 Steam keys από την λίστα των games που ήδη έχουμε. Θα προσπαθήσουμε για τους επόμενους μήνες να έχουμε και πάλι εταιρεία που θα παρέχει Steam keys για blockbuster games στους Top Users του μήνα.

Στείλτε μας τις προτάσεις σας για εταιρείες με game keys στο παρακάτω forum topic.

Forum moderators wanted
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά όλους εσάς που δίνετε καθημερινά το παρόν συμμετέχοντας με τα σχόλιά σας στα άρθρα του GameWorld.gr και με τις εκτενείς απόψεις σας στο Forum. Θυμίζουμε ότι όσο περισσότερο συμμετέχετε στο GameWorld.gr, τόσο στο σχολιασμό άρθρων, όσο και στο Forum, τα Blogs και τα User Reviews, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε τα δώρα του μήνα.

Παράλληλα, το GameWorld.gr αναζητά moderators για το Forum του. Επομένως, αν παρακολουθείτε το GameWorld για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε στείλτε τα emails σας στο info [ατ] gameworld.gr.

we need you

Η ψηφοφορία για το Game of the Month και τους Users του μήνα ξεκινάει κάθε 25 του μήνα στο subforum "Versus" του GameWorld και ολοκληρώνεται την πρώτη ημέρα του επόμενου.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Game of the Month
Για τον Ιούνιο ψηφίσατε το Crying is not Enough ως παιχνίδι του μήνα. Το νέο ελληνικό Adventure έδωσε μάχη με το Jurassic World Evolution και κέρδισε για μία μόλις ψήφο διαφορά. Μάλιστα είναι το πρώτο ελληνικό video game που παίρνει τον τίτλο του Game of the month στο GameWorld.gr έχοντας απέναντί του διεθνείς τίτλους.

User του μήνα
Ο Γιώργος Τσολαρίδης (BigGreekGamer) ψηφίστηκε ως User του μήνα καθώς κατά την άποψή σας είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή του στα μηνύματα του Forum, καθώς και στον σχολιασμό άρθρων. Τα συγχαρητήριά μας!

Στο User of the Month ψηφίζετε στο Forum "Versus" του GameWorld για το ποιος θέλετε να είναι το μέλος του μήνα. Υποψήφιοι νικητές είστε συνήθως όσοι συμμετέχετε αρκετά με σχόλια στα άρθρα του GameWorld, το Forum, τα Blogs, τα User Reviews κ.ο.κ.

Blogger του μήνα
Ο Τάσος Γεώργος (TMND) αναδείχθηκε ως blogger του μήνα και κέρδισε ένα PC game για τo blog του Το μαρτύριο ενός παντρεμένου gamer.

Γράψτε το δικό σας blog post, το οποίο δημοσιεύεται αυτόματα στην κεντρική σελίδα του GameWorld, κάτω δεξιά στα Blogs. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

User review του μήνα
Ο Νίκος Γεωργόπουλος (Geonick) κερδίζει ένα PC game για τo review του για το God of War. Τον ευχαριστούμε για την διπλή προσφορά του καθώς βοήθησε και με το παραπάνω, ενώ αποτελεί new entry στους νικητές των Users του μήνα.

Γράψτε το δικό σας User Review από τον τομέα Reviews, μπαίνοντας μέσα σε ένα Review κι επιλέγοντας το "User Review" (την τελευταία καρτέλα στα δεξιά). Τα User Reviews που μπαίνουν στην ψηφοφορία είναι μόνο όσα διαθέτουν τουλάχιστον δύο παραγράφους.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλα αποτελέσματα
- Άρθρο του μήνα: Το review του Μάρκου Ασκανιάν για το OnRush σας άρεσε περισσότερο απ' όλα.
- Συντάκτης του μήνα: Ο Γιάννης Σιδηρόπουλος ήταν πανταχού παρόν και πήρε τον τίτλο του καλύτερου συντάκτη από τις ψήφους σας.
- Βίντεο του μήνα: Το βίντεο όπου σχολιάσαμε τα πρώτα μας βίντεο 10 χρόνια πριν ήταν πρώτο με μόλις μία ψήφο διαφορά από τα ρεπορτάζ μας της E3 2018!

Δώρο 3 PC games
Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στους νικητές!

Για γενική συζήτηση ή απορίες σχετικά με τους Users του μήνα ρωτήστε σε αυτό το forum topic.

Διαδικασία συμμετοχής
Το GameWorld χαρίζει κάθε μήνα τρία PC games στους Users του μήνα. Οι νικητές επιλέγονται από εσάς τους ίδιους στο Forum "Versus" με ανοιχτές ψηφοφορίες. Επίσης, ανά διαστήματα στους διαγωνισμούς του site, διεξάγονται ξεχωριστές κληρώσεις για όσους αναγνώστες συμμετέχουν ενεργά. Σε αυτές συμμετέχουν λιγότερα άτομα, συνεπώς έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.

Μείνετε συντονισμένοι στο αγαπημένο σας gaming site, μπείτε στην παρέα του GameWorld και με την καθημερινή παρουσία σας κερδίστε κι εσείς τα δωράκια σας. Όσο περισσότερο συμμετέχετε καθημερινά στον κόσμο των games και στηρίζετε το GameWorld τόσο περισσότερα δώρα κερδίζετε. 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 16/07/2018 21:57
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και φυσικά στους δημιουργούς του Crying is not enough, (το περιμένουμε και στις κονσολες) !!! ;-)
Notification