Ειδήσεις Action ZeldaVR: The Legend of Zelda με Oculus Rift

ZeldaVR: The Legend of Zelda με Oculus Rift

Monday, 24 Feb 2014  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/12/58/07/10eceb0f272595ffa339523bc154233e_Generic.jpg
 

ZeldaVR: The Legend of Zelda με Oculus Rift

Remake του πρώτου Zelda με κάμερα πρώτου προσώπου!

Το Oculus Rift είναι ένα σετ Virtual Reality γυαλιών το οποίο όταν θα κυκλοφορήσει και επισημα στην τελική του έκδοση (προς το παρόν υπάρχουν δοκιμαστικές εκδόσεις) θα μας επιτρέπει να παίξουμε τα games μέσα από...τα μάτια μας. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί μέχρι και αποκλειστικοί τίτλοι όπως το EVE: Valkyrie, καθώς και υποστήριξη Steam, ενώ περισσότερα games αναμένονται στο προσεχές μέλλον.

Η εταιρεία ανάπτυξης Ubiquitron ανακοίνωσε ένα remake του πρώτου The Legend of Zelda (1986, NES) σε first-person κάμερα με το Oculus Rift! Θα ονομάζεται ZeldaVR και βρίσκεται σε beta την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. Περιλαμβάνει τα πρώτα levels του παιχνιδιού.

Η πλήρης έκδοση του ZeldaVR θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο για PC και Mac, ενώ θα παρέχεται δωρεάν για τις ανάγκες προώθησης της έκδοσης του Oculus Rift.

Για το Oculus Rift δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Αναμένεται στα τέλη 2014 με αρχές 2015. Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχουν developer kits στο Ebay με τιμές που κυμαίνονται στα 160-200 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή του headset ίσως καθυστερήσει κι άλλο, καθώς πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε ότι τα εξαρτήματα κατασκευής του Oculus Rift έχουν εξαντληθεί κι επομένως θα πρέπει να γίνει νέα παραγγελία.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Silender (Level 7) 24/02/2014 20:02
τραγικό.

Μπορεί να κάνει πολλά το oculus rift σε συνδυασμό με διάφορα περιφερειακά και games, το παραπάνω δεν είναι από τα ατού του.

Εδώ ένα καλό παράδειγμα:
https://www.youtube.com/watch?v=k7n5kRRHDpw
Oculus Rift + Wiimotes + Cyberith Virtualizer
Notification