Ειδήσεις Action ZeldaVR: The Legend of Zelda με Oculus Rift

ZeldaVR: The Legend of Zelda με Oculus Rift

Monday, 24 Feb 2014  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/12/58/07/10eceb0f272595ffa339523bc154233e_Generic.jpg
 

ZeldaVR: The Legend of Zelda με Oculus Rift

Remake του πρώτου Zelda με κάμερα πρώτου προσώπου!

Το Oculus Rift είναι ένα σετ Virtual Reality γυαλιών το οποίο όταν θα κυκλοφορήσει και επισημα στην τελική του έκδοση (προς το παρόν υπάρχουν δοκιμαστικές εκδόσεις) θα μας επιτρέπει να παίξουμε τα games μέσα από...τα μάτια μας. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί μέχρι και αποκλειστικοί τίτλοι όπως το EVE: Valkyrie, καθώς και υποστήριξη Steam, ενώ περισσότερα games αναμένονται στο προσεχές μέλλον.

Η εταιρεία ανάπτυξης Ubiquitron ανακοίνωσε ένα remake του πρώτου The Legend of Zelda (1986, NES) σε first-person κάμερα με το Oculus Rift! Θα ονομάζεται ZeldaVR και βρίσκεται σε beta την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. Περιλαμβάνει τα πρώτα levels του παιχνιδιού.

Η πλήρης έκδοση του ZeldaVR θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο για PC και Mac, ενώ θα παρέχεται δωρεάν για τις ανάγκες προώθησης της έκδοσης του Oculus Rift.

Για το Oculus Rift δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Αναμένεται στα τέλη 2014 με αρχές 2015. Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχουν developer kits στο Ebay με τιμές που κυμαίνονται στα 160-200 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή του headset ίσως καθυστερήσει κι άλλο, καθώς πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε ότι τα εξαρτήματα κατασκευής του Oculus Rift έχουν εξαντληθεί κι επομένως θα πρέπει να γίνει νέα παραγγελία.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Silender (Level 7) 24/02/2014 20:02
τραγικό.

Μπορεί να κάνει πολλά το oculus rift σε συνδυασμό με διάφορα περιφερειακά και games, το παραπάνω δεν είναι από τα ατού του.

Εδώ ένα καλό παράδειγμα:
https://www.youtube.com/watch?v=k7n5kRRHDpw
Oculus Rift + Wiimotes + Cyberith Virtualizer
Notification