Ειδήσεις Action The Last of Us: Game of the Year Edition

The Last of Us: Game of the Year Edition

Thursday, 23 Oct 2014  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Μιχάλης Παπαδόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/c8/f3/df/the-last-of-us-game-of-the-year-35-1414080536.jpg
 

The Last of Us: Game of the Year Edition

Έρχεται στην Ευρώπη τον Νοέμβριο, για PS3.

Το εξαιρετικό και πολυβραβευμένο The Last of Us θα αποκτήσει μια Game of the Year έκδοση που αναμένεται τον επόμενο μήνα στην Ευρώπη.

Η ειδική έκδοση θα περιλαμβάνει το The Last of Us και τέσσερα DLC, τα Left Behind, Abandoned Territories, Reclaimed Territories και Grounded Mode. Ουσιαστικά λοιπόν το περιεχόμενο της Game of the Year Edition είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του The Last of Us Remastered που είδαμε το καλοκαίρι στο PS4, με εξαίρεση τα τρία Weapon bundles του Grounded Bundle DLC. Το Left Behind αποτελεί μια ξεχωριστή ιστορία που θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε βαθύτερα στο παρελθόν της Ellie. To Grounded Mode στον αντίποδα είναι νέο επίπεδο δυσκολίας, στο οποίο είναι απενεργοποιημένες οι ενδείξεις του user interface, ενώ οι εχθροί προκαλούν περισσότερη ζημιά και συνήθως ένα ή δύο χτυπήματα αρκούν για να πεθάνετε. Τα Abandoned Territories και Reclaimed Territories προσθέτουν όχτω επιπλέον χάρτες στο multiplayer.

To The Last of Us: Game of the Year Edition θα διατεθεί στην Ευρώπη στις 11 Νοεμβρίου, έναντι 39.99€ για το PS3.

Μπορείτε να διαβάσετε το review του The Last of Us από τον Μάνο Γρυπάρη ή να συζητήσετε περαιτέρω για αυτό στο αντίστοιχο topic του GameWorld.gr.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 turunas (Level 2) 23/10/2014 22:57
Ξερουμε αν θα περιλαμβανονται οι ελληνικοι υποτιτλοι σε αυτη την εκδοση?
Notification