Ειδήσεις Action Lost Within

Lost Within

Tuesday, 10 Mar 2015  | in Action | Γράφτηκε από τον Αλκμήνη Καζάνα   | (2 σχόλια)
Αλκμήνη Καζάνα

Αλκμήνη Καζάνα  

All the world on one arrow!
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/5a/3b/eb/Prey-2-Developer-Launching-Survival-Horror-Lost-Within-on-iOS-Android-475320-2-51-1425987303.jpg
 

Lost Within

Νεο Survival Horror από τους developers του Prey 2.

Η Human Head Studios εργάζεται πάνω σε ένα νέο project, ένα Survival Horror game για smartphones, το Lost Within.

Το Lost Within βρίσκεται σε ανάπτυξη για iOS, Kindle και tablets καθώς ο publisher θα είναι η Amazon Game Studios. Το σενάριο σας ζητάει να επιβιώσετε σε ένα στοιχειωμένο άσυλο με τα τέρατα που κατοικούν σε αυτό. "Αντιμετωπίστε έναν θρυλικό δολοφόνο, ψάξτε και δημιουργήστε όπλα και χρησιμοποιέιστε stealth τακτικές για να ξεφύγετε απο τον κίνδυνο. Αν η παρουσία σας γίνει αντιληπτή απλά τρέξτε για να σωθείτε ή κρυφτείτε. Ο μόνος τρόπος για να φύγει κανείς είναι να ξεσκεπάσει το μυστήριο του άσυλου που οδήγησε στην κατάστασή του. Υπάρχουν πολλές πόρτες αλλά μόνο μία έξοδος" αναφέρει χαρακτηριστικά το lore του παιχνιδιού.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία ούτε η τιμή του Lost Within. Το μόνο που υπάρχει έιναι κάποιες φωτογραφίες από το Amazon Games και μια ανακοίνωση ότι μπορεί να υπάρξει ένα free-to-play demo αλλά και μια εκδοχή επί πληρωμή.

Για να δούμε θα καταφέρει η Arrowhead Game Studios να κυκλοφορήσει αυτό το παιχνίδι ή θα ακυρωθεί όπως έγινε με το Prey 2; Διαβάστε για την ακύρωση του Prey 2 στο αντίστοιχο άρθρο.

Συζητήστε για το Lost Within σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 geololj (Level 28) 10/03/2015 20:02
Ωραιότατο φάινεται, αναμένω για την κυκλοφορία του!
#2 Scorcher (Level 21) 31/03/2015 23:07
Φαίνεται όντως να αξίζει τον κόπο. Περιμένουμε περισσότερες ανακοινώσεις.
Notification