Ειδήσεις Action Mount & Blade II: Bannerlord gameplay videos

Mount & Blade II: Bannerlord gameplay videos

Tuesday, 13 Jun 2017  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0e/1c/e5/mount-and-blade-2-31-1497349832.jpg
 

Mount & Blade II: Bannerlord gameplay videos

Δύο βίντεο απ' την E3 με mounted combat. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/8/16 - Gameplay video από την Gamescom 2016] H TaleWorls Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα στη Gamescom 2016 ένα gameplay video από το επερχόμενο Mount & Blade II: Bannerlord. Στο βίντεο βλέπουμε τους εχθρούς να επιτίθενται σε ένα κάστρο και ο πρωταγωνιστής μαζί με τους συμπολεμιστές του να προσπαθούν να τους απωθήσουν. Σύμφωνα με την εταιρεία, το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία ανάπτυξης, κάτι που εξηγεί τις περίεργες και μερικές φορές σπασμωδικές κινήσεις της CPU.

[UPDATE: 13/6/17 - Δύο νέα gameplay videos στην E3 2017] Στα πλαίσια της E3 2017 παρουσιάστηκαν δύο νέα gameplay videos για το Mount & Blade II: Bannerlord.

Στο πρώτο θα δείτε τις εντολές που θα δίνετε ελέγχοντας το ιππικό σας, ενώ διακρίνεται το σύστημα στόχευσης, το οποίο στα τόξα απαιτεί κάποια κλάσματα δευτερολέπτου για να σχηματιστεί καλός στόχος. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες πτώσεις στα frames, πέρα από τα σημεία όπου συναντάμε πολλά άτομα μαζί, ενώ όσο παίζετε τόσο κερδίζετε skills σε ικανότητες που χρησιμοποιείτε, όπως για παράδειγμα στο Riding. Το σύστημα δουλεύει ακριβώς όπως και στο Skyrim.

Στον τομέα των γραφικών οι developers έχουν προσλάβει ικανότατους artists κι όπως βλέπετε έχουν κάνει σοβαρή δουλειά, σε αντίθεση με την πρώτη έκδοση που ακόμα και για τα δεδομένα της εποχής που κυκλοφόρησε είχε απαρχαιωμένη μηχανή γραφικών. Στο gameplay video διακρίνονται επίσης οι βοήθειες που σας εμφανίζονται στο πάνω μέρος της οθόνης για το πώς θα δράσετε, κάτι σαν συμβουλές μέσα στη μάχη. Το αίμα ρέει άφθονο, υπάρχει mount combat και μπορείτε να χτυπήσετε τόσο άλλους αναβάτες όσο και πεζούς (αντίστοιχα αποκτάτε skill στο One handed Sword), υπάρχει άμυνα με την χρήση ασπίδας (αν έχετε One handed), ενώ παρατηρείται και το φαινόμενο αλόγων τα οποία μένουν "ορφανά", είτε ακίνητα, είτε τρέχοντας, καθώς οι αναβάτες τους έχουν σκοτωθεί.

H ατμόσφαιρα μάχης όπως θα δείτε είναι προσεγμένη, όπως και οι εντολές που δίνετε στον στρατό σας για επίθεση. Καλύτερη δουλειά θα μπορούσε σίγουρα να γίνει στα animations, τα οποία ακόμη σε μάχες μεγάλου εύρους εκτίθενται. Πάντως, ακόμα κι όσοι δεν είχατε ψηθεί ιδιαίτερα από τα γραφικά του πρώτου μέρους, σίγουρα πλέον θα εντυπωσιαστείτε, καθώς το Mount & Blade II: Bannerlord τραβάει το ενδιαφέρον.

Δείτε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Mount & Blade II: Bannerlord. Συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 13/06/2017 16:09
Τέλεια! Ανυπομονώ! Έχω παίξει το Mount & Blade Warband και ήταν απίστευτα εθιστικό!
Notification