Ειδήσεις Action Glorious Mission: Κινέζικος κλώνος του PlayerUnknown's Battlegrounds

Glorious Mission: Κινέζικος κλώνος του PlayerUnknown's Battlegrounds

Wednesday, 08 Nov 2017  | in Action | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος   | (1 σχόλιο)
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/75/16/57/tencent-glorious-mission-81-1510140356.jpg
 

Glorious Mission: Κινέζικος κλώνος του PlayerUnknown's Battlegrounds

Θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στα κινητά.

 

Η Κινέζικη εταιρεία επενδύσεων Tencent ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα Battle Royale όπως το PlayerUnknown's Battlegrounds για κινητά.

Ο δημοφιλης τίτλος έχει αποτελέσει αφορμή για την δημιουργία διάφορων Battle Royale modes όπως στα Fortnite και Grand Theft Auto V. Η Tencent είναι κάτοχος μεριδίων σε μεγάλες εκδότριες εταιρείες και εταιρείες ανάπτυξης και ανακοίνωσε πως αναπτύσσει το Glorious Mission, ένα Battle Royale για κινητά. Από το τρέιλερ θα διαπιστώσετε πως έχει όλα όσα θα περιμένατε από έναν κλώνο του PlayerUnknown's Battlegrounds όπως αγώνες μεταξύ 100 παικτών και πτώση με αλεξίπτωτο στην αρχή του κάθε γύρου.

 

 

Η Tencent δήλωσε πως έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτόν τον τίτλο καθώς ένα άλλο παιχνίδι της εκθρονίστηκε πρόσφατα από την πρώτη θέση των Κινέζικων iOS charts. Όπως φαντάζεστε το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν κλώνος του PlayerUnknown's Battlegrounds. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Tencent κατέχει το 5% της εταιρείας ανάπτυξης του PUBG Bluehole και ελέγχει το 40% της εταιρείας ανάπτυξης του Fortnite Epic Games. Τέλος, είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Riot Games γνωστής για το League of Legends.

Είναι άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει το Glorious Mission και αν θα έρθει και στην Δύση, αλλά σύμφωνα με την Tencent θα διεξαχθεί σύντομα μια beta.

Δείτε ακόμα έναν άλλο Κινέζικο κλώνο του PlayerUnknown's Battlegrounds. Συζητήστε σχετικά με το παιχνίδι της Bluehole σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 08/11/2017 16:42
Τον τελευταίο καιρό βγαίνουν όλοι και περισσότεροι κλώνοι γνωστών τίτλων.
Notification