Ειδήσεις Action Battle Royale Trainer

Battle Royale Trainer

Saturday, 06 Jan 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c2/5e/0b/pubg-trainer-70-1515263526.jpg
 

Battle Royale Trainer

Γίνε καλύτερος στα Battle Royale games.

Από την στιγμή που το PlayerUnknown's Battlegrounds έχει πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια αντίτυπα και θεωρείται το πιο επιτυχημένο video game στο Steam, πολλά είναι τα games που έχουν αντιγράψει την συνταγή του. Απ' την άλλη ορισμένοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την επιτυχία του και με άλλους τρόπους.

Το Battle Royale Trainer υπόσχεται ότι θα σας μάθει να παίζετε Battle Royale games. Περιλαμβάνει μια σειρά από single-player δοκιμασίες σε στατικούς στόχους, αλλά και προπόνηση σε συνθήκες μάχης, όπως για παράδειγμα αντανακλαστικά, αντιδράσεις, τακτικές, χρήση rifles ή snipers κτλ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το ανέπτυξε η Trickjump Games για να εκμεταλλευτεί τον ντόρο που έχει γίνει. Περιέχει περιβάλλοντα σε πόλη, δάση, αλλά και σκοπευτήριο. Το customisation στα bots είναι τόσο εκτενές που μπορείτε να ορίσετε τον χρόνο αντίδρασης, την ακρίβεια, τον εξοπλισμό και το επίπεδο κίνησής τους. Επίσης, εμφανίζουν ποσά από damage στο σώμα τους καθώς τα πυροβολάτε.

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε για 4 ευρώ.

Βέβαια τα user reviews στο Steams είναι ανάμεικτα μέχρι τώρα, καθώς κάποιοι παραπονιούνται για το A,I. και ορισμένα bugs που βρήκαν, ενώ κάποιοι άλλοι παρατήρησαν ότι η ανάκρουση των όπλων δεν συμπίπτει με αυτή των όπλων του PUBG. Τα user reviews πάντως είναι ανάμεικτα και δικαιολογημένα. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με απευθείας προπόνηση στο PlayerUnknown's Battlegrounds.

Διαβάστε το review του PlayerUnknown's Battlegrounds. Συζητήστε για το Battle Royale Trainer σε αυτό το forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 07/01/2018 09:55
Απο εκμετάλλευση σε εκμετάλλευση γιατί όλοι προσκυνούν τον ψεύτικο θεό.Το χρήμα.
#2 the_prophet1987 (Level 22) 07/01/2018 20:57
Quoting ashbringer:
Απο εκμετάλλευση σε εκμετάλλευση γιατί όλοι προσκυνούν τον ψεύτικο θεό.Το χρήμα.


Δε θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα!
Notification