Ειδήσεις Action PUBG: Reports σε cheaters και crates

PUBG: Reports σε cheaters και crates

Tuesday, 09 Jan 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/27/f1/4f/pubg-report-crates-56-1515503124.jpg
 

PUBG: Reports σε cheaters και crates

Κάντε αναφορά...από την Death cam.

Η PUBG Corp. κυκλοφόρησε ένα νέο update, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν report cheaters από το Replay mode. Ανακοίνωσε επίσης δύο είδη από crates.

Η εφαρμογή αυτή ενεργοποιείται στην έκδοση για PC, ενώ θα αναβαθμιστεί και το σύστημα των crates. Θα υπάρχουν δύο νέα crates. Το ένα θα το ανοίγετε ελεύθερα και το άλλο θα απαιτεί κλειδί. Στους test servers θα δοθούν 100.000 BP και έξι Early Bird keys, τα οποία θα ανοίγουν τα crates Desperado και Gamescom, ώστε να μπορέσετε να τεστάρετε το νέο σύστημα στην πράξη.

Κάθε φορά που θα ξοδεύετε BP για να αποκτήσετε ένα crate θα λάβετε ένα από τα τέσσερα διαθέσιμα crates. Τα BP, τα νέα αντικείμενα και τα keys δεν θα μεταφερθούν στο προφίλ που έχετε στους live servers, αλλά θα παραμείνουν στον test server. Επίσης, τα αντικείμενα αφορούν μόνο αλλαγή εξωτερικής εμφάνισης και δεν επηρεάζουν το gameplay.

Διαβάστε το review του PlayerUnknown's Battlegrounds και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 10/01/2018 08:33
Οι cheaters θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα απο νωρίς.
Notification