Ειδήσεις Action PlayerUnknown's Battlegrounds: Το σύστημα Anti-cheat

PlayerUnknown's Battlegrounds: Το σύστημα Anti-cheat

Monday, 04 Jun 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a6/7b/d1/pubg-anti-cheats-molotov-88-1528102700.jpg
 

PlayerUnknown's Battlegrounds: Το σύστημα Anti-cheat

Προστέθηκε στους test servers. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/3/18] Η Bluehole πρόσθεσε ένα σύστημα anti-cheat στο PlayerUnknown's Battlegrounds μέσα στον Μάρτιο, αλλά αποφάσισε να το αφαιρέσει μέσω update, καθώς προκαλούσε θέματα ασυμβατότητας.

Παρότι το PUBG είχε μπλοκάρει επιτυχώς cheaters το τελευταίο διάστημα, πλέον επέστρεψε στην προηγούμενη έκδοσή του λόγω διαμαρτυριών από χρήστες για διάφορες ασυμβατότητες. Η Bluehole απολογήθηκε για τα προβλήματα που προκλήθηκαν, αλλά δεν διευκρίνισε πότε θα έχουμε ένα νέο update με προστασία ενάντια στα cheats και τα γνωστά προβλήματα να έχουν λυθεί. Απ' την άλλη, πλέον το παιχνίδι δεν έχει τόσα πολλά crashes όσο είχε τις τελευταίες ημέρες, ενώ σε κάποιους δεν φόρτωνε καν από την αρχή.

Όλα αυτά αφορούν την έκδοση για PC, μιας και η αντίστοιχη του Xbox One δεν είχε να αντιμετωπίσει τόσους cheaters. Στην έκδοση για την κονσόλα της Microsoft προστέθηκε η υποστήριξη Game DVR και μειώθηκε το damage που δέχεστε από αντικείμενα, όπως βράχοι ή δέντρα. Θυμίζουμε επίσης ότι φέτος θα προστεθεί και σύστημα με emores. Δείτε αναλυτικά τον τρίτο χάρτη και τις αλλαγές που έρχονται.

[UPDATE: 4/6/18 - Το anti-cheat προστέθηκε ξανά στους test servers] Η Bluehole επανέφερε το σύστημα anti-cheat στο PlayerUnknown's Battlegrounds, τουλάχιστον για τους test servers.

Παράλληλα, παρουσίασε τα νέα οπτικά εφέ των μολότοφ. Βέβαια οι πιο παρατηρητικοί έχουν ήδη εντοπίσει ότι τα εφέ καταστροφής του περιβάλλοντος έχουν ακόμα πρόβλημα. Δείτε για παράδειγμα πως εξαφανίζεται η πόρτα του πρώτου ορόφου προς το τέλος του βίντεο.

 

Εφόσον υπάρξει καλό και αποδοτικό beta testing στο σύστημα των anti-cheats στους test servers, τότε θα μεταφερθεί και στους επίσημους servers. Προηγουμένως είχε αφαιρεθεί γιατί προκαλούσε θέματα ασυμβατότητας. Όσοι παίζετε σε test server μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή "Enable Anti-Cheat" για να το δοκιμάσετε από τώρα. Όταν η επιλογή αυτή θα μεταφερθεί στους κανονικούς servers τότε θα αφαιρεθεί από τους Test Servers.

Δείτε τον τρίτο χάρτη του PUBG που διανύει την τελευταία περίοδο beta testing.

Διαβάστε το review του PUBG και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Παίξτε μαζί μας PUBG. Κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξουμε IDs.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification