Ειδήσεις Action Το Fortnite Battle Royale στην 1η θέση στο App Store

Το Fortnite Battle Royale στην 1η θέση στο App Store

Sunday, 18 Mar 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c1/73/0a/fortnite-battle-royale-62-1521396158.jpg
 

Το Fortnite Battle Royale στην 1η θέση στο App Store

Σε 13 χώρες.

Κατά την εβδομάδα κυκλοφορίας του στο iOS, το Fortnite Battle Royale κατάφερε να ανέβει άμεσα στην πρώτη θέση σε charts 13 χωρών στο App Store, σύμφωνα με πληροφορίες του SensorTower.com.

Η πρωτιά επετεύχθη μέσα σε μόλις 12 ώρες, ενώ η έκδοση για iOS υποστηρίζει cross-play με PC, PS4 και Xbox One. Η έκδοσή του είναι σχεδόν ίδια με αυτή των κονσολών, με διαφορές σε γραφικά και χειρισμό. Για να την παίξετε ωστόσο θα πρέπει να έχετε το iOS 11.

Διαβάστε περισσότερα για την έκδοση του Fortnite στα κινητά.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

Επίσης παίξτε μαζί μας Live σε PC, PS4 και Xbox One κάνοντας κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification