Ειδήσεις Action Fortnite Mobile: Πενταπλάσια έσοδα σε σχέση με το PUBG Mobile

Fortnite Mobile: Πενταπλάσια έσοδα σε σχέση με το PUBG Mobile

Saturday, 05 May 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8a/d3/68/fortnite-mobile-vs-pubg-mobile-31-1525530391.jpg
 

Fortnite Mobile: Πενταπλάσια έσοδα σε σχέση με το PUBG Mobile

Στην έκδοση για iOS.

Σύμφωνα με το SensorTower, το Fortnite Mobile έβγαλε πενταπλάσια έσοδα σε σχέση με το PUBG Mobile.

Οι παίκτες του PUBG εκτός Κίνας ξόδεψαν 700.000 δολάρια στην έκδοση του iOS, σε αντίθεση με τους παίκτες του Fortnite που ξόδεψαν 3.700.000 δολάρια. Το 48% των εσόδων από παίκτες του PUBG Mobile προέρχεται από την Αμερική. Ακολουθούν οι Ταϋλάνδη (7%), Μ. Βρετανία (5%), Καναδάς (4%) και Ρωσία (3%). Το παιχνίδι έχουν εγκαταστήσει 22 εκατομμύρια κάτοχοι iOS εκτός Κίνας. Το Fortnite έχει μόλις 3.700.000 downloads την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας μιας και ήταν διαθέσιμο μόνο invites από μέλος σε μέλος.

Αμφότερα τα δύο games δεν είναι pay-to-win, αλλά προσφέρουν την δυνατότητα αγοράς αντικειμένων που αλλάζουν την εξωτερική εμφάνιση του χαρακτήρα σας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για το Fortnite και ακόμη το review του Fortnite.

Συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic και για να ανταλλάξουμε IDs κάντε κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification