Ειδήσεις Action Z1 Battle Royale

Z1 Battle Royale

Tuesday, 09 Apr 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/58/e9/36/h1-z1-battle-royale-27-1551987430.jpg
 

Z1 Battle Royale

H NantG Mobile επιστρέφει το παιχνίδι στην Daybreak. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/3/19] Θυμάστε το Third-Person Survival H1Z1; Ε λοιπόν μιας και δεν έκανε επιτυχία, η DayBreak που είχε αναλάβει χρέη developer και publisher έδωσε τα "κλειδιά" του project στην εταιρεία ανάπτυξης NantG, η οποία αρχικά βρήκε ένα Battle Royale mode και πλέον αποφάσισε το παιχνίδι να είναι...αποκλειστικά Battle Royale!

Το H1Z1 θα μπει στον "σωρό" των Battle Royale clones, αφού αρχικά άλλαξε όνομα σε Z1 Battle Royale, ενώ παράλληλα εμφανισιακά μοιάζει πάρα πολύ στο PlayerUnknown's Battlegrounds! Θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε και ως δίδυμα αδερφάκια.

Όλα αυτά με αφορμή την έναρξη της τρίτης σεζόν, της οποίας μπορείτε να δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

[UPDATE: 9/4/19 - Η NantG Mobile εγκαταλείπει την ανάτπυξη] H εταιρεία ανάπτυξης NantG Mobile ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το πρόσφατα μετονομασμένο Z1 Battle Royale και το επιστρέφει στην Daybreak Games.

H εταιρεία δεν επιβεβαίωσε αν η αλλαγή κατεύθυνσης οδήγησε σε απολύσεις, όπως αναφέρει το Massively Overpowered, αλλά δήλωσε ότι, "θα επικεντρωθεί στην βασική αποστολή της ανάπτυξης mobile games από εδώ και στο εξής," και "έχει εστιάσει την προσοχή της ομάδας σε αυτό το όραμα."

"Παρά την αποφασιστικότητα και τη αφοσίωση της ομάδας να επαναφέρει το player base του Z1 Battle Royale με το τελευταίο Season 3 launch update, σύντομα συνειδητοποιήσαμε ότι ο δρόμος είναι ακόμη στρωμένος με πολλές προκλήσεις που μας αποτρέπουν από μία μακροπρόθεσμη επιτυχία, περιλαμβανόμενης της σύγχυσης που προκλήθηκε απ’ το ότι η NantG Mobile και η Daybreak διαχειρίζονταν το ίδιο παιχνίδι υπό δύο διαφορετικά brands," ανακοίνωσε η NantG Mobile στο Steam.

H εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε ότι η Daybreak είναι να δεσμευμένη να κρατήσει ζωντανούς τους servers του Z1 Battle Royale και να συνεχίσει την ανάπτυξή του, ενώ επιβεβαίωσε ότι η δύο εταιρείες συνεργάζονται για να διασφαλιστεί μια ομαλή μετάβαση.

Διαβάστε το review του H1Z1 και συζητήστε για το (πλέον) Z1 Battle Royale στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification