Ειδήσεις Action Kingdom Hearts III: Αφαιρείται ο voice actor που συνελήφθη για χρήση κοκαΐνης

Kingdom Hearts III: Αφαιρείται ο voice actor που συνελήφθη για χρήση κοκαΐνης

Friday, 15 Mar 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Αρβανίτης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b3/fd/45/kingdomhearts3-1280-15262577930601280w-1528746023173-87-1552651328.jpg
 

Kingdom Hearts III: Αφαιρείται ο voice actor που συνελήφθη για χρήση κοκαΐνης

Η αλλαγή αφορά την ιαπωνική έκδοση.

Η Square Enix θα αντικαταστήσει το voice acting του Pierre Taki από την ιαπωνική έκδοση του Kingdom Hearts 3 σε επερχόμενο update, κατόπιν της σύλληψής του για χρήση κοκαΐνης.

Μετά την αφαίρεση του Judgment από τα ράφια της Ιαπωνίας για τον ίδιο λόγο, έρχονται αλλαγές και στο Kingdom Hearts 3. Ο Taki χαρίζει την φωνή του στον χαρακτήρα Olaf από το Frozen, τον οποίο υποδύεται και στις επίσημες ιαπωνικές εκδόσεις των ταινιών. Η αλλαγή δεν θα έχει αντίκτυπο στις δυτικές εκδόσεις του παιχνιδιού καθώς σε αυτές το voice acting του Olaf γίνεται από τον Josh Gad. Η Square Enix δήλωσε πως θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το update σύντομα.

O Taki βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης σύμφωνα με τα αποτελέσματα σχετικού τεστ για χρήση ναρκωτικών. Η ποινή για κατοχή ή χρήση ναρκωτικών στην Ιαπωνία είναι φυλάκιση έως και 7 χρόνια και οι καλλιτέχνες που έχουν συλληφθεί για εγκλήματα σχετικά με ναρκωτικά έχουν απολυθεί άμεσα.

Διαβάστε για την αφαίρεση του Judgment από τα ράφια της Ιαπωνίας.

Διαβάστε το review του Kingdom Hearts III και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification