Ειδήσεις Action Speedrunner πραγματοποιεί no damage run με όλα τα bosses στο Sekiro: Shadows Die Twice

Speedrunner πραγματοποιεί no damage run με όλα τα bosses στο Sekiro: Shadows Die Twice

Friday, 05 Apr 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Αρβανίτης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/26/00/2f/ghsergserg-84-1554454197.jpg
 

Speedrunner πραγματοποιεί no damage run με όλα τα bosses στο Sekiro: Shadows Die Twice

Τα κατάφερε σε λιγότερο από 45 λεπτά.

Μπορεί το Sekiro: Shadows Die Twice να έχει κυκλοφορήσει εδώ και μόλις 2 βδομάδες, ήδη όμως κάποιοι παίκτες έχουν σημειώσει εντυπωσιακά ρεκόρ.

Ο YouTuber horheristo είναι ο πρώτος που κατάφερε να τερματίσει το παιχνίδι χωρίς να λάβει damage και σκοτώνοντας όλα τα bosses σε λιγότερο απο 45 λεπτά. Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω παρουσιάζει τις speedrunning στρατηγικές του για κάθε boss του παιχνιδιού ξεκινώντας από το πρώτο fight και συνεχίζοντας με το υπόλοιπο παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι αντιμετωπίζει και τα bosses από όλα τα alternate story routes και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το run επιτεύχθηκε σε New Game Plus 2 mode. Ο horheristo εξηγεί στο βίντεο πως επέλεξε το New Game Plus 2 mode για να δείξει πως είναι να παίζετε με έναν σχεδόν τερματισμένο σε stats χαρακτήρα ενώ έρχεστε αντιμέτωποι με πολύ πιο δυνατά bosses.

Διαβάστε για τα πρόσφατα speedrun records στο Sekiro: Shadows Die TwiceΔιαβάστε το review του Sekiro: Shadows Die Twice και συζητήστε στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification