Ειδήσεις Action Sea of Thieves Anniversary Update

Sea of Thieves Anniversary Update

Wednesday, 10 Apr 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Πελαγία Μαϊστρέλη   
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/42/5e/ab/sea-of-thieves-3-29-1554900210.jpg
 

Sea of Thieves Anniversary Update

Περιέχει δύο μεγάλες προσθήκες.

Το Sea of Thieves έκλεισε έναν χρόνο από την κυκλοφορία του και ενώ πολλοί απολάμβαναν το παιχνίδι, άλλοι ένιωθαν ότι δεν είχε αρκετό περιεχόμενο.

Η εταιρία ανάπτυξης Rare προσπαθεί να επανορθώσει με το Anniversary Update, το οποίο περιλαμβάνει ένα questline που ονομάζεται Tall Tales: Shores of Gold και ένα νέο PvP mode που λέγεται The Arena.

Το The Arena είναι ένα competitive mode για πέντε ομάδες των τεσσάρων ατόμων, τοποθετημένων σε μικρότερες διακριτές περιοχές. Στην αρχή του 24 λεπτού match, κάθε ομάδα δέχεται το ίδιο set από treasure maps. Πρέπει να φτάσετε σε ένα από τα σημεία με το X, ώστε να ανακτήσετε chests, τα οποία μπορούν να πουληθούν για ασήμι σε αρκετά special ships.

Φυσικά και οι υπόλοιπες ομάδες αγωνίζονται για τα ίδια chests, οπότε μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι. Αν εξοντώσετε άλλους παίκτες ή καταστρέψετε τα πλοία τους, θα κερδίσετε λίγο ασήμι και μπορείτε να κάνετε respawn. Υπάρχει επίσης ένα νέο damage model για τα ships, τα οποία πλέον μπορούν να δεχτούν damage στους τροχούς, το κατάρτι και την άγκυρα τους, ωστόσο μπορείτε να τα επιδιορθώσετε.

Το Tall Tales από την άλλη, είναι ένα νέο questline για άτομα που ήθελαν περισσότερο από το κλασσικό adventure mode. Διαδραματίζεται στον χάρτη του παιχνιδιού, στον οποίο θα προστεθεί ένα καινούργιο νησί, που η Rare δηλώνει ότι θα είναι το μεγαλύτερο νησί που έχει υπάρξει στο παιχνίδι μέχρι τώρα. Σε αυτό το questline θα λύσετε puzzles και γρίφους στην αναζήτηση του θησαυρού. Το mode περιέχει νέους τύπους εχθρών, items αναβαθμισμένα με νέες abilities και μια καινούργια faction η οποία θα αγοράζει ψάρια και κρέας από εσάς, αφού χρησιμοποιήσετε τις νέες λειτουργίες ψαρέματος και μαγειρικής.
Το Anniversary update του Sea of Thieves θα κυκλοφορήσει δωρεάν στις 30 Απριλίου.

Διαβάστε το review του Sea of Thieves και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification