Ειδήσεις Action Watch Dogs Legion gameplay videos

Watch Dogs Legion gameplay videos

Thursday, 10 Sep 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/61/07/67/aiden-pearce-watch-dogs-legion-82-1599770415.jpg
 

Watch Dogs Legion gameplay videos

Ο Aiden Pearce θα είναι playable. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/19] Στα πλαίσια της E3 2019 η Ubisoft παρουσίασε gameplay video του Watch Dogs 3, στο οποίο θα δείτε μάχες μέσα στην πόλη.

Σε αυτές θα πυροβολάτε εχθρούς, ελέγχετε οχήματα και μάχεστε ενάντια σε drones.  Το παιχνίδι θα υποστηρίζει permadeath και αν πεθάνει ένας ήρωάς σας θα μπορείτε να επιλέξετε κάποιον άλλο. Κάτι τέτοιο συνέβη για παράδειγμα με τον Ian, τον αρχικό χαρακτήρα, ο οποίος διέθετε stealth και μπορούσε να ξεφύγει από τους εχθρούς του, ακόμα και μέσα στη μάχη.

Οι πράκτορες που θα έχετε στη διάθεσή σας είναι κάθε ηλικίας και φύλου. Για παράδειγμα μία πράκτορας είναι μια ηλικιωμένη κυρία...η Helen, υπεράνω πάσης υποψίας. Μετά από αυτήν είδαμε την Naomi, μια αφροαμερικανίδα με badass στυλάκι.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Watch Dogs Legion θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου 2020, για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE: 13/6/19 - Νέο gameplay βίντεο διάρκειας 30 λεπτών] Κατά την διάρκεια ενός stream σήμερα στην E3, η Ubisoft έδειξε 30 λεπτά gameplay από το καινούργιο Watch Dogs Legion.

Το πρώτο gameplay που είδαμε μας παρουσίασε την στρατολόγηση NPC ως αναγκαιότητα για την πρόοδο της ιστορίας. Όμως στο καινούργιο βίντεο βλέπουμε το πως μπορούμε κυριολεκτικά να στρατολογήσουμε τους πάντες. Όλοι στον δρόμο έχουν την άποψή τους για το DeadSec, όμως κάνοντας μερικά “χατίρια” μπορείτε να τους πάρετε με το μέρος σας. Όταν πλέον τους κερδίσετε την εμπιστοσύνη μπορείτε να τους στρατολογήσετε. Στο βίντεο επίσης βλέπουμε το μελλοντικό Λονδίνο από ψηλά καθώς και το σύστημα fast-travel.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 2: 12/7/20 - Εκτενές βίντεο στο Ubisoft Forward] Η Ubisoft παρουσίασε ένα νέο gameplay video του Watch Dogs Legion. Σε αυτό παρουσιάστηκαν μερικές ακόμη classes χαρακτήρων.

[UPDATE 3:13/7/20 - Easter egg με αναφορά στο Assassin's Creed] Στην Ubisoft αρέσει να κρύβει μερικά Easter eggs μέσα στα games της και το Watch Dogs Legion φαίνεται να μην αποτελεί εξαίρεση.

Μια μικρή λεπτομέρεια που υπάρχει στο Λονδίνο του άμεσου μέλλοντος, είναι μια αναφορά στο Assassin’s Creed. Δεν αναφέρεται σε κάποιο συγκεκριμένο Assassin’s Creed τίτλο, αλλά περισσότερο είναι μια χαρακτηριστική κίνηση της συγκεκριμένης σειράς. Όταν ο χαρακτήρας πλησιάζει ένα υψηλό περβάζι, τότε κοιτάει κάτω και πηδάει. Δεν υπάρχουν τα γνωστά άχυρα, αλλά μόνο νερό. Ακόμα παίζει και η μουσική του eagle call όταν το κάνετε. Γνωστοποιήθηκε επίσης ότι ανάμεσα στους χαρακτήρες θα συγκαταλέγεται κι ένας απόγονος του Jacob Frye από το Assassin's Creed: Syndicate.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 4: 28/8/20 - Νέο gameplay video στο Future Games Show] Στα πλαίσια του Future Games Show παρουσιάστηκε ένα νέο gameplay video για το Watch Dogs: Legion.

Στο βίντεο θα δείτε δύο ήρωες να συνομιλούν μεταξύ τους για το πως θα φέρουν εις πέρας μια αποστολή. Στη συνέχεια βλέπουμε τον οδήγηση μέχρι τον προορισμό σας και πως μπορείτε με την γνωστή μέθοδο hacking να δείτε μέσα από κάμερες και τέλος πως μπορείτε να εισβάλετε στην τοποθεσία σας, είτε διακριτικά μέσω stealth, είτε με φουλ επίθεση.

[UPDATE 5: 10/9/20 - Ο Aiden Pearce επιστρέφει] Ο ήρωας του πρώτου Watch Dogs, Aiden Pearce, επιστρέφει στο Watch Dogs: Legion, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ubisoft κατά την διάρκεια του Ubisoft Forward. Θα είναι μεγαλύτερος στην ηλικία αλλά playable. Δείτε το σχετικό τρέιλερ.

Επίσης, παρουσιάστηκε και το recruitment στο παιχνίδι, καθώς επίσης και ορισμένα skills των ηρώων που θα κάνετε recruit. Θα μπορείτε για παράδειγμα με stealth χαρακτήρα να αποσπάσετε την προσοχή φρουρών, με hackers να κάνετε hacking και να κλέψετε κώδικες, θα έχετε street artist η οποία θα χρησιμοποιεί...κάτι σαν paintball gun, θα αφήνει graffiti κτλ. Θα υπάρχει μέχρι και...μελισσοκόμος που θα στέλνει σμήνη μελισσών στους εχθρούς.

Το Watch Dogs Legion θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One. 

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Watch Dogs Legion και συζητήστε για το νέο Watch Dogs στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification