Ειδήσεις Action Το Chivalry 2 θα είναι Epic Games Store exclusive

Το Chivalry 2 θα είναι Epic Games Store exclusive

Thursday, 04 Jul 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8b/45/69/chivalry2-24-1562252509.jpg
 

Το Chivalry 2 θα είναι Epic Games Store exclusive

Η εταιρία ανάπτυξης του παιχνιδιού πιστεύει ότι το online store θα βελτιωθεί μέχρι το 2020.

 

Η εταιρία ανάπτυξης του Chivalry 2, η Torn Banner Studios, είναι πεπεισμένη ότι ο τίτλος της ως αποκλειστικότητα στο Epic Games Store θα τα πάει καλά, αφού πιστεύει ότι το κατάστημα θα βελτιωθεί μέσα στον επόμενο χρόνο.

Μία από τις πιο αναπάντεχες ανακοινώσεις στο PC Gaming show, ήταν ότι η Torn Banner Studios θα συνεργαστεί με την Tripwire Interactive για την κυκλοφορία του Chivalry 2. Δυστυχώς πολλοί fans δυσανασχέτησαν με το που άκουσαν ότι το Chivalry 2 θα είναι Epic Games Stores exclusive για ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Σαν PC exclusive sequel σε ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του Steam, αυτή η απόφαση νευρίασε πολλούς fans. Η Torn Banner δημοσίευσε μια επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα της, ως απάντηση στην αντίδραση των fans. “Δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ να κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι μας στο Epic Games Store αν πιστεύαμε ότι το κατάστημα την στιγμή που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι θα βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με τώρα. Το κατάστημα απλά πρέπει να βελτιωθεί, και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει.”

Προφανώς η Torn Banner γνωρίζει λεπτομέρειες που εμείς δεν ξέρουμε, εξ ‘ου και η απόλυτη σιγουριά ότι το Epic Games Store θα είναι καλύτερο το 2020 από ότι τώρα, όπου θα κυκλοφορήσει το Chivalry 2. “Υπάρχουν ακόμα αρκετά κινούμενα μέρη τα οποία παραμένουν να ρυθμιστούν και αρκετά νέα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όμως ξέρουμε ότι όλες οι κριτικές για το κατάστημα θα έχουν επιλυθεί μέχρι την κυκλοφορία του Chivalry 2”, δήλωσε η Torn Banner. Ακόμη επισήμαναν ότι “Η Epic έχει επενδύσει και έχει στηρίξει αρκετά το παιχνίδι και πραγματικά μας αφήνουν να το πάμε ένα επίπεδο παραπέρα, κάτι θα ήταν αδύνατο χωρίς αυτή την συνεργασία. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να αναπτύξουμε το Chivalry 2 ως ένα πραγματικό sequel χωρίς συμβιβασμούς”.

Το Chivalry 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα PC μέσω Epic Games Store το 2020, ενώ στο Steam και στα υπόλοιπα καταστήματα το 2021.

Διαβάστε το review του Chivalry: Medieval Warfare και συζητήστε για το Chivalry 2 στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification