Ειδήσεις Action RAW: Κλώνος του GTA Online αφαιρέθηκε από το Kickstarter

RAW: Κλώνος του GTA Online αφαιρέθηκε από το Kickstarter

Tuesday, 16 Jul 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fa/1f/c4/RAW-GTA-Online-clone-84-1563304739.jpg
 

RAW: Κλώνος του GTA Online αφαιρέθηκε από το Kickstarter

Επειδή ζητούσε επιπλέον χρηματοδότηση.

Το Kickstarter απαγόρευσε το RAW, έναν κλώνο του GTA Online και ακύρωσε τις εισφορές των backers, γιατί οι developers ζητούσαν χρήματα εκτός της πλατφόρμας.

Το RAW αποτελεί ένα Sandbox MMO στο στυλ του GTA Online. Έπιασε στον στόχο χρηματοδότησης αλλά λόγω της ακύρωσης του Kickstarter τα χρήματα επεστράφησαν στους backers. Ο λόγος ήταν ότι οι developers του παιχνιδιού ζητούσαν επιπλέον χρήματα εκτός Kickstarter για να το ολοκληρώσουν και κάτι τέτοιο αντιτίθεται στους κανόνες της πλατφόρμας.

Οι developers διαμαρτυρήθηκαν στο Discord τους λέγοντας ότι το Kickstarter δεν τους προειδοποίησε για την ποινη που τους επέβαλε. Ωστόσο, οι developers παρά την απογοήτευσή τους θα αναζητήσουν χρηματοδότηση από άλλους πόρους, πιθανόν μέσω του IndieGoGo ή του site τους. Οι developers πάντως ζητούσαν 79.000 δολάρια, λέγοντας ότι ο ιδανικός στόχος τους για να μην έχουν πρόβλημα θα είναι τα 300.000 δολάρια.

Συζητήστε περισσότερα για το RAW στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification