Ειδήσεις Action Ark: Genesis

Ark: Genesis

Saturday, 25 Jan 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1d/d9/1c/ark-genesis-trailer-4-1565444677.jpg
 

Ark: Genesis

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 10/8/19] Η εταιρεία ανάπτυξης Studio Wildcard ανακοίνωσε το Ark: Genesis, το οποίο θα αποτελέσει ένα τεράστιο πακέτο επέκτασης του Ark: Survival Evolved, που θα φέρει δύο expansions.

Το Ark: Genesis θα περιλαμβάνει δύο μεγάλα expansions στα οποία θα ανακαλύψετε νέα πλάσματα, τα οποία θα μπορείτε είτε να σκοτώσετε, είτε να εξημερώσετε. Μπροστά σας θα βρείτε γιγάντιες θαλάσσιες χελώνες και πλάσματα που αλλάζουν όψη. Θα υπάρχουν ακόμα και μυθικά πλάσματα, όπως ένας δράκος που εξαπολύει φωτιές και ζει κοντά σε ηφαίστεια.

Θα βρείτε ακόμα νέα είδη εχθρών και κινδύνους στο περιβάλλον, ενώ θα υπάρχει και καινούργιος εξοπλισμός αλλά και κτίρια, στοιχεία τα οποία θα μπορείτε να κάνετε craft. Ακόμη, θα λάβετε ένα in-game pet με την αγορά του Ark: Genesis Season Pass που κοστίζει 35 ευρώ. Το Ark: Genesis Part 1 θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2019 και το Part 2 τον χειμώνα του 2020.

[UPDATE: 25/1/20 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Studio Wildcard ανακοίνωσε ότι το Ark: Genesis θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Μάθετε περισσότερα για την σειρά Arkδιαβάστε το review μας για το Ark: Survival Evolved και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification