Ειδήσεις Action Ark: Genesis

Ark: Genesis

Saturday, 10 Aug 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1d/d9/1c/ark-genesis-trailer-4-1565444677.jpg
 

Ark: Genesis

Δύο expansions αποτελούν την συνέχεια του Ark: Survival Evolved.

Η εταιρεία ανάπτυξης Studio Wildcard ανακοίνωσε το Ark: Genesis, το οποίο θα αποτελέσει ένα τεράστιο πακέτο επέκτασης του Ark: Survival Evolved, που θα φέρει δύο expansions.

Το Ark: Genesis θα περιλαμβάνει δύο μεγάλα expansions στα οποία θα ανακαλύψετε νέα πλάσματα, τα οποία θα μπορείτε είτε να σκοτώσετε, είτε να εξημερώσετε. Μπροστά σας θα βρείτε γιγάντιες θαλάσσιες χελώνες και πλάσματα που αλλάζουν όψη. Θα υπάρχουν ακόμα και μυθικά πλάσματα, όπως ένας δράκος που εξαπολύει φωτιές και ζει κοντά σε ηφαίστεια.

Θα βρείτε ακόμα νέα είδη εχθρών και κινδύνους στο περιβάλλον, ενώ θα υπάρχει και καινούργιος εξοπλισμός αλλά και κτίρια, στοιχεία τα οποία θα μπορείτε να κάνετε craft. Ακόμη, θα λάβετε ένα in-game pet με την αγορά του Ark: Genesis Season Pass που κοστίζει 35 ευρώ. Το Ark: Genesis Part 1 θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2019 και το Part 2 τον χειμώνα του 2020.

Μάθετε περισσότερα για την σειρά Arkδιαβάστε το review μας για το Ark: Survival Evolved και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification