Ειδήσεις Action Kojima: Μπορεί να χρειαστούμε sequels για το Death Stranding

Kojima: Μπορεί να χρειαστούμε sequels για το Death Stranding

Monday, 16 Sep 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/17/a2/ad/death-stranding-tgs-2019-31-1568657953.jpg
 

Kojima: Μπορεί να χρειαστούμε sequels για το Death Stranding

Για να υποστηριχθεί το είδος, που θα ονομάζεται Strand Games.

 

Παρότι το Death Stranding κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου, ο Ιάπωνας game designer Hideo Kojima, μας έδωσε το στίγμα του από τώρα για πιθανά μελλοντικά sequels.

Συγκεκριμένα, αφού πρώτα ονόμασε το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιών Stealth ως "Strand Games", πρόσθεσε ότι θα αναπτυχθούν και sequels του παιχνιδιού, ώστε το νέο αυτό είδος παιχνιδιών να αποκτήσει περισσότερους τίτλους.

Ωστόσο, ο Kojima δεν είναι βέβαιος ότι και για το αν το Death Stranding θα πρέπει όντως να γίνει σειρά αφού δήλωσε: "Το πιο δύσκολο κομμάτι, όταν δημιουργείς κάτι νέο, είναι να φτιάχνεις ένα sequel και μετά μαι τρίτη έκδοση, διαφορετικά δεν θα δημιουργηθεί κάποιο genre. Όταν αυτό το παιχνίδι κυκλοφορήσει, θα υπάρχουν πολλά θετικά και αρνητικά τα οποία μπορεί να γίνουν η ουσία μιας κεντρικής ιδέας, αλλά θεωρώ ότι καλό θα ήταν να φτιάξουμε κι ένα sequel."

Παράλληλα, ο Kojima έχει κι άλλα project στα σκαριά, όπως για παράδειγμα μέχρι και τηλεοπτικές σειρές για την σειρά. Δυστυχώς δεν έχει...αρκετό χρόνο για να υλοποιήσει όλα τα projects. Δήλωσε μάλιστα ότι "είναι κατά φύση αδύνατο να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα".

Ο Kojima πάντως δεν μπορεί...ούτε ο ίδιος να κατανοήσει το σενάριο του Death Stranding.

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει για PS4 στις 8 Νοεμβρίου.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Death Stranding.

Δείτε τα gameplay videos του Death Stranding και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification