Ειδήσεις Action Red Dead Online: Η Rockstar δίνει minimum 150 δολάρια σε όσους βρίσκουν κενά ασφαλείας

Red Dead Online: Η Rockstar δίνει minimum 150 δολάρια σε όσους βρίσκουν κενά ασφαλείας

Wednesday, 06 Nov 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/54/fe/a9/red-dead-redemption-2-hacks-28-1573069344.jpg
 

Red Dead Online: Η Rockstar δίνει minimum 150 δολάρια σε όσους βρίσκουν κενά ασφαλείας

Με την έλευση στα PC οι hackers πιάνουν δουλειά.

Η Rockstar Games ανακοίνωσε ότι θα πληρώνει κατ' ελάχιστο 150 δολάρια για κάθε κενό ασφαλείας που θα βρίσκετε στο Red Dead Online.

Με την έλευση του Red Dead Redemption 2 στα PC οι hackers αντιλαμβάνεστε ότι θα αρχίσουν να δοκιμάζουν διάφορα hacks, μιας και λόγω των PC η δουλειά τους γίνεται πολύ πιο εύκολη. Η Rockstar θέλει να σιγουρέψει ότι δεν θα έχει προβλήματα κι έτσι προχώρησε στη συγκεκριμένη ανακοίνωση. Από το 2016 η εταιρεία προσφέρει χρήματα σε όσους βρουν bugs και κενά ασφαλείας.

Για να καταθέσετε ότι βρήκατε και να πληρωθείτε επισκεφθείτε το παρακάτω site.

Τα προβλήματα που θα βρείτε μπορούν να αφορούν όχι μόνο το Red Dead Redemption 2 και το Red Dead Online, αλλά και τα apps Red Dead Redemption 2 Companion και iFruit Mobile.

Τέλος, η Rockstar έχει επικηρύξει με 10.000 δολάρια το πρόβλημα με το Incorrect Ban, σύμφωνα με το οποίο ένας παίκτης γίνεται άδικα ban όταν τρέχει software τρίτης εταιρείας το οποίο όμως δεν είναι hack.

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Red Dead Redemption 2 στα PC.

Διαβάστε το review του Red Dead Redemption II και δείτε την Collector’s Edition. Συζητήστε για το sequel στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification