Ειδήσεις Action Red Dead Online: Η Rockstar δίνει minimum 150 δολάρια σε όσους βρίσκουν κενά ασφαλείας

Red Dead Online: Η Rockstar δίνει minimum 150 δολάρια σε όσους βρίσκουν κενά ασφαλείας

Thursday, 06 Feb 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/54/fe/a9/red-dead-redemption-2-hacks-28-1573069344.jpg
 

Red Dead Online: Η Rockstar δίνει minimum 150 δολάρια σε όσους βρίσκουν κενά ασφαλείας

Ανακοινώθηκε δωρεάν περιεχόμενο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση - 6/10/19] Η Rockstar Games ανακοίνωσε ότι θα πληρώνει κατ' ελάχιστο 150 δολάρια για κάθε κενό ασφαλείας που θα βρίσκετε στο Red Dead Online.

Με την έλευση του Red Dead Redemption 2 στα PC οι hackers αντιλαμβάνεστε ότι θα αρχίσουν να δοκιμάζουν διάφορα hacks, μιας και λόγω των PC η δουλειά τους γίνεται πολύ πιο εύκολη. Η Rockstar θέλει να σιγουρέψει ότι δεν θα έχει προβλήματα κι έτσι προχώρησε στη συγκεκριμένη ανακοίνωση. Από το 2016 η εταιρεία προσφέρει χρήματα σε όσους βρουν bugs και κενά ασφαλείας.

Για να καταθέσετε ότι βρήκατε και να πληρωθείτε επισκεφθείτε το παρακάτω site.

Τα προβλήματα που θα βρείτε μπορούν να αφορούν όχι μόνο το Red Dead Redemption 2 και το Red Dead Online, αλλά και τα apps Red Dead Redemption 2 Companion και iFruit Mobile.

Τέλος, η Rockstar έχει επικηρύξει με 10.000 δολάρια το πρόβλημα με το Incorrect Ban, σύμφωνα με το οποίο ένας παίκτης γίνεται άδικα ban όταν τρέχει software τρίτης εταιρείας το οποίο όμως δεν είναι hack.

[UPDATE: 6/2/20 - Η Rockstar ανακοίνωσε δωρεάν περιεχόμενο] Με το Red Dead Online πρόσφατα να πετυχαίνει νέο ρεκόρ, η Rockstar ανακοίνωσε τα σχέδια της να δώσει δωρεάν περιεχόμενο ως ευχαριστώ.

Η εταιρεία προσφέρει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, ορισμένα αντικείμενα, περιλαμβάνοντας ένα δωρεάν Bounty Hunter license, το οποίο οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ξεκινώντας το ταξίδι τους ως bounty hunters. Για να ενισχύσει όσους προσπαθούν να εντοπίσουν κακοποιούς, δωρίζει 25 tracking arrows και 25 bolas, το οποίο είναι ένα όπλο που θα μπορείτε να το πετάξετε για να κλειδώσετε τα πόδια των εχθρών σας και να τους ρίξετε στο χώμα. Τα παραπάνω δώρα είναι διαθέσιμα στο ταχυδρομείο και μέσα στο lockbox σας στο καμπ.

Παράλληλα με τα δωρεάν αντικείμενα η Rockstar έχει και κάποιες προσφορές όπως τα stable shots με 25 τα εκατό έκπτωση, ενώ τα Breton, Kladruber, Criollo και Northfolk Roadster άλογα στο 40 τοις εκατό μείον από την αρχική τους τιμή. Επιπλέον, υπάρχει και μία έξτρα προσφορά της τάξεως του 40 τοις εκατό σε emotes, περιλαμβάνοντας τα I’m Watching You, Hat Tipping, Look to the Distance και Hangover. Οι προσφορές ισχύουν για PC, PS4 και Xbox One, αλλά οι κάτοχοι PS4 θα έχουν ακόμη περισσότερα δώρα και συγκεκριμένα τρία Mash refills για τα Moonshiners και τρία trade resupplies. Επιπλέον τα Prime μέλη του Twitch θα έχουν τις δικές τους αποκλειστικές προσφορές συμπεριλαμβάνοντας μία collector’s bag και το polished copper θα συνεχίσει το upgrade δωρεάν μόλις συνδέσουν τον λογαριασμό τους στο Rockstar Social Club.

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Red Dead Redemption 2 στα PC.

Διαβάστε το review του Red Dead Redemption II και δείτε την Collector’s Edition. Συζητήστε για το sequel στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification