Ειδήσεις Action Senua's Saga: Hellblade II

Senua's Saga: Hellblade II

Thursday, 23 Jan 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5c/09/ba/senua20saga-46-1579778641.jpg
 

Senua's Saga: Hellblade II

Η ομάδα ανάπτυξης θα έχει το διπλάσιο μέγεθος από αυτή του πρωτότυπου. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/12/19] Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η τελική ονομασία της νέας της κονσόλας Project Scarlett θα είναι Xbox Series X και παράλληλα έσκασε η...βόμβα του πρώτου exclusive.

Η Ninja Theory, μια εταιρεία ανάπτυξης που έχει εξαγοραστεί από την Microsoft, θα αναπτύξει το Senua's Saga: Hellblade II. Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

 

[UPDATE: 23/12/19 – Θα κυκλοφορήσει και για PC] Η αποκλειστικότητα φαίνεται να έχει διπλή σημασία για την Microsoft από όπως ανακοινώθηκε από εκπρόσωπο της εταιρίας μέσω απάντηση που έδωσε σε έναν χρήστη στο Twitter, το Hellblade θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε χρήστες της σειράς Xbox Series X αλλά και PC.

 

Συγκεκριμένα ένας fan του Xbox απευθύνθηκε στον υπεύθυνο του τμήματος marketing της Microsoft, Aaron Greenberg, ρωτώντας τον αν τελικά ισχύει η αποκλειστικότητα του Hellbalde 2 για το Xbox. Ο Aaron φαίνεται να άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε ώστε να ξεκαθαρίσει μια και καλή το θέμα περί αποκλειστικότητας. Με μια απλή πρόταση απάντησε στον χρήστη ότι το HellBlade 2 αποτελεί μια αποκλειστικότητα για Xbox και PC. Με λίγα λόγια το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στους δυο τομείς τους οποίους η Microsoft δραστηριοποιείται περισσότερο, κάτι που είναι απόλυτα λογικό. Ωστόσο πολλοί μπορεί να έχουν στο μυαλό τους ότι θα αποκτήσουν το παιχνίδι μέσω του Xbox Game Pass. Κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα και έτσι πρέπει όλοι να κρατούν τις επιφυλάξεις τους.

[UPDATE 2: 23/1/20 – Η ομάδα ανάπτυξης θα έχει το διπλάσιο μέγεθος από αυτή του Hellblade] Το Senua’s Saga: Hellblade II είναι ένα από τα τρία επερχόμενα projects της Ninja Theory.

Ο συνιδρυτής της Ninja Theory Tameem Antoniades αναφέρει “Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα μπορούν να συγκριθούν με επικούς μύθους και παλιά έπη.”

O Antoniades συνέχισε: “Η ομάδα θα έχει περίπου το διπλάσιο ανθρώπινο δυναμικό από ότι είχε το Hellblade, που είχε πολύ μικρή ομάδα για AAA τίτλο, όμως θέλουμε να αποδείξουμε ότι μικρές ομάδες μπορούν να πετύχουν εκπληκτικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες τεχνολογίες και έξυπνα εργαλεία.”

Ξέρουμε από παλαιότερη δήλωση πως η ομάδα του Hellblade απαρτιζόταν από 20 άτομα, οπότε μπορούμε να υπολογίσουμε γύρο στα 40 άτομα για την συγκεκριμένη.

 

Διαβάστε το review του Hellblade και συζητήστε για το Hellblade II στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification