Ειδήσεις Action Apex Legends: Η Respawn Entertainment αποκαλύπτει τους διασημότερους χαρακτήρες

Apex Legends: Η Respawn Entertainment αποκαλύπτει τους διασημότερους χαρακτήρες

Thursday, 02 Apr 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2c/67/bc/apex20legends20caustic-26-1585826944.jpg
 

Apex Legends: Η Respawn Entertainment αποκαλύπτει τους διασημότερους χαρακτήρες

Οι Wraith και Pathfinder ήταν συνεχώς ψηλά στην κατάταξη.

 

Σε πρόσφατη συνέντευξη τους ο game director Chad Grenier και ο general manager Dusty Welch του Apex Legends, αναφέρθηκαν στους πιο χρησιμοποιημένους χαρακτήρες του διάσημου Battle Royale.

Όπως στα περισσότερα games έτσι και στο συγκεκριμένο, οι παίκτες κλίνανε προς διαφορετικά pools σε κάθε season όμως οι Wraith και Pathfinder ήταν συνεχώς υψηλά στην κατάταξη. Στην συνέντευξη οι δύο εκπρόσωποι μίλησαν για τους διασημότερους χαρακτήρες: “O Caustic είναι σταθερά από την οπτική των pros και των τουρνουά. Έχει υπάρξει μία ενδιαφέρουσα επιλογή για πολλούς ειδικά όταν βρίσκονται στις τελικές περιοχές. Έχουμε δει την Watson να είναι μια δημοφιλής επιλογή για το competitive. Επίσης αλλάζει με το game. Όταν κυκλοφόρησε το Winter Express game mode ο Gibraltar ήταν με διαφορά ο διασημότερος χαρακτήρας.”

Από το 4.1 update και έκτοτε η Wattson έχει γίνει λιγότερο δημοφιλής λόγω των nerfs σε κάποια χαρακτηριστικά της. Πριν από το patch η Watson μπορούσε να κρατήσει μέχρι έξι grenades σε τρία slots στο inventory, επιτρέποντας σε παίκτες που έβρισκαν μεγάλες backpacks να μαζεύουν πολλές grenades και να βομβαρδίζουν αντιπάλους σε μια τεχνική που οι χειροβομβίδες έμοιαζε να μην τελειώνουν ποτέ. Πολλοί ήταν αυτοί που προτιμούσαν την εν λόγω στρατηγική.

Ο Welch και ο Grenier επισήμαναν επίσης το τι έπεται στην Season 4: Assimilation προσπαθώντας να μην αποκαλύψουν πολλά: “Δεν θέλω να κάνω spoil πολλά. Θα ανακοινωθούν μερικά πράγματα σύντομα και θα ενθουσιάσουν άπαντες. Θα σας πω μονάχα ότι έχουμε κλειδώσει το πλάνο μας για το περιεχόμενο που θα φτάσει το 2020, το οποίο έχει ενθουσιάσει πολύ και την ομάδα επίσης. Προσπαθούμε να εξιστορήσουμε περισσότερα και θα έχουμε περισσότερους χαρακτήρες και βάθος. Περισσότερο περιεχόμενο σε animations επίσης. Είναι μια ενθουσιώδης χρονιά σίγουρα.”

 

 

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Παίξτε μαζί μας Apex Legends. Δηλώστε το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification