Ειδήσεις Action Apex Legends Solos Mode

Apex Legends Solos Mode

Wednesday, 08 Apr 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0e/34/81/apex20solos-20-1586352498.jpg
 

Apex Legends Solos Mode

Η Respawn αποφάσισε να μην ενσωματώσει μόνιμα το mode.

To Duos Mode επέστρεψε για να μείνει όμως η Electronic Arts αναφέρει ότι τα Solos απλά δεν λειτουργούν.

Η Respawn πρόσφατα έφερε τo Duos ξανά στην επικαιρότητα του Apex Legends, ως ένα μόνιμο game mode, μετά από μερικές δοκιμαστικές περιόδους το 2019. Το Solos mode από την άλλη που είστε μόνος εναντίων όλων, δεν θα έχει την ίδια πορεία στο game σύμφωνα με την εταιρεία και αυτό επειδή δεν ταιριάζει στα co-op στοιχεία του διάσημου Battle Royale.

Το Apex Legends κανονικά παίζεται σε ομάδες των τριών, όμως η ομάδα ανάπτυξης ανακάλυψε ότι το να μικρύνει τον αριθμό στα δύο άτομα είχε θετική εξέλιξη όσον αφορά τους χρόνους αναμονής και τα συστήματα του gameplay όπως εξήγησε και σε σχόλιο του ο community manager EA_David. Αυτό όμως δε συμβαίνει και με το Solos mode, το οποίο ακυρώνει το co-op στοιχείο κάτι που αμέσως δημιουργεί πρόβλημα. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Όταν εισάγαμε το Solos για περιορισμένο χρόνο πέρυσι, παρατηρήσαμε ότι επιδρούσε αρνητικά  στο game και ειδικότερα στους νέους παίκτες. Έχουμε σχεδιάσει εσκεμμένα τους χαρακτήρες και το gameplay με τρόπο που όταν αφαιρείς το co-op στοιχείο μερικά abilities γίνονται τελείως άχρηστα. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που αποφασίσαμε να μην συμπεριλάβουμε το Solos στο update.”

Ακόμα ένας από τους λόγους ήταν οι αναφορές παικτών για περιστατικά όπου παίκτες συνεργαζόντουσαν στα Solos και αυτό συνέβαινε επειδή οι φίλοι που περιμένανε μαζί στο queue, συνήθως έπαιζαν στο ίδιο game. Πρόκειται για ένα θέμα που θα μπορούσε να λυθεί, αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι προτεραιότητα της Respawn κάτι τέτοιο. Τα καλά νέα για όσους δεν αρέσκονται στο να παίζουν σε ομάδες, είναι ότι η EA δεν εγκαταλείπει εξ ολοκλήρου την ιδέα, αφού η ανάρτηση κάνει αναφορά στην συνέχεια πειραματισμών για την εύρεση της ισορροπίας για την εισαγωγή ενός Solos mode αλλά και της crossplay λειτουργίας.

 

Διαβάστε περισσότερα για το Duos mode και συζητήστε για το Apex Legend στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Apex Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification