Ειδήσεις Action Το The Last of Us: Part 2 θα αποκτήσει stand-alone online multiplayer αλλά όχι DLC

Το The Last of Us: Part 2 θα αποκτήσει stand-alone online multiplayer αλλά όχι DLC

Sunday, 28 Jun 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c4/ad/98/the-last-of-us-part-2-online-multiplayer-33-1593380569.jpg
 

Το The Last of Us: Part 2 θα αποκτήσει stand-alone online multiplayer αλλά όχι DLC

Η  Naughty Dog δεν θέλει να αποτελεί μέρος του παιχνιδιού.

Ο Neil Druckmann δήλωσε ότι η Naughty Dog δεν σκοπεύει να αναπτύξει κάποιο DLC για το The Last of Us: Part 2.

Παρότι το The Last of Us: Left Behind DLC είχε θετική ανταπόκριση, η Αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης δεν σκοπεύει να κάνει κάτι ανάλογο και για το sequel.

Επίσης, η Naughty Dog "σκοπεύει να κυκλοφορήσει κάποιο online multiplayer, ωστόσο αυτό δεν θα είναι μέρος του The Last of Us: Part II, αλλά θα έρθει ως ξεχωριστή έκδοση" όπως δήλωσε ο Druckmann, ενώ πρόσθεσε ότι "οι developers της Naughty Dog είναι fans του Factions multiplayer mode, όπως και το υπόλοιπο community" (σ.σ. το mode του πρώτου μέρους), επομένως θα μας πει περισσότερα όταν θα είναι έτοιμο.

Διαβάστε το review για το The Last of Us: Part 2 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification