Ειδήσεις Action Battletoads: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Battletoads: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Friday, 31 Jul 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3a/a1/3b/battletoads-1CEB1-38-1596220898.jpg
 

Battletoads: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Τα βατράχια επιστρέφουν 26 χρόνια μετά.

Το Battletoads το οποίο αναπτύσσεται από την Dlala Studios επαναπροσδιορίζει το κλασικό gameplay της εποχής του προηγουμένου τίτλου με σύγχρονη οπτική.

Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μαζί με την ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας, στο Battletoads θα αντικρίσετε το ίδιο καρτουνίστικο ύφος των προκατόχων του αλλά με πιο καθαρά, φτιαγμένα στο χέρι γραφικά και καλύτερα animations.


Στο Battletoads θα συναντήσετε τους πρωταγωνιστές Zitz, Rash και Pimple και την ατέρμονη έχθρα τους με την Dark Queen. Το gameplay θα αλλάζει από το αναμενόμενο side scrolling Beat ‘em up και το Platform βασισμένο στους γρίφους, σε 3D σκηνές που θα περιλαμβάνει και οχήματα.

Η εταιρεία ανάπτυξης Dlala Studios καθησυχάζει τους παλιούς fans της υψηλής δυσκολίας των παλιότερων εκδόσεων της σειράς λέγοντας όμως ότι παίκτες όλων των skills θα μπορούν να ευχαριστηθούν το επερχόμενο Battletoads. To Action Platform Θα υποστηρίζει μέχρι και τρείς παίκτες σε local co-op, με την δυνατότητα να μπαίνουν στο παιχνίδι κατά βούληση.

Το Battletoads θα κυκλοφορήσει για Xbox One και PC μέσω Windows Store και Steam στις 20 Αυγούστου ενώ θα είναι μέρος του Xbox Game Pass του μήνα κυκλοφορίας του. Οι κάτοχοι Xbox Game Pass θα μπορούν να προεγκαταστήσουν το παιχνίδι από σήμερα κιόλας.

Διαβάστε περισσότερα για το Battletoads και συζητήστε γι΄ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification