Ειδήσεις Action Devil May Cry 5 Special Edition

Devil May Cry 5 Special Edition

Tuesday, 10 Nov 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος   | (1 σχόλιο)
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d4/56/ef/Devil-May-Cry-48-1605005422.jpg
 

Devil May Cry 5 Special Edition

Launch τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/9/20] To Devil May Cry 5 Special Edition θα κυκλοφορήσει για τα PS5 και Xbox Series X και ανακοινώθηκε για την κονσόλα της Sony στο χθεσινό event της εταιρείας.

Η Capcom ανακοίνωσε την Special Edition του Devil May Cry 5, η οποία θα περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά και νέα game modes όπως και την προσθήκη του Vergil ως playable χαρακτήρα. Όσοι gamers έχουν την έκδοση για PS4, θα μπορούν να κατεβάσουν τον Vergil πληρώνοντας το αντίστοιχο DLC όταν αυτό κυκλοφορήσει.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα υποστηρίζει ray tracing, ενισχυμένο 3D ήχο και modes που είναι αρεστά στους fans όπως τα Turbo Mode και Legendary Dark Knight Mode. Επίσης θα περιλαμβάνει την Deluxe Edition και το EX Color Pack.

To Devil May Cry 5 Special Edition θα κοστίζει 40 ευρώ για τα PS5 και Xbox Series X, με την ψηφιακή έκδοση να είναι διαθέσιμη με την κυκλοφορία της κάθε κονσόλας, στις 10 Νοεμβρίου δηλαδή για την κονσόλα της Microsoft και στις 19 Νοεμβρίου για αυτή της Sony.

Η retail έκδοση του Devil May Cry 5 Special Edition θα ανακοινωθεί σε μελλοντική ημερομηνία. Η έκδοση για το Xbox Series X θα είναι συμβατή με το Xbox Series S.

[UPDATE: 18/9/20 - Νέο τρέιλερ με επίδειξη ray tracing] Στο νέο της τρέιλερ για το Devil May Cry 5 Special Edition, η Capcom έκανε επίδειξη της τεχνολογίας ray tracing.

Το PS5 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου και η Standard Edition θα κοστίζει 500 ευρώ και η Digital, 400 ευρώ.

Το Xbox Series S και το Xbox Series X θα κυκλοφορήσουν στις 10 Νοεμβρίου με το Series S να κοστίζει 300 ευρώ και το Series X 500 ευρώ.

[UPDATE 2: 10/11/20 – Launch τρέιλερ] Το launch τρέιλερ για το Devil May Cry 5 Special Edition κυκλοφόρησε και εκτός από katana και j-rock μουσική υπόκρουση, έχει και τον Vergil εν δράσει στην αιώνια αδελφική του διαμάχη με τον Dante.

Η Special Edition θα περιλαμβάνει έξτρα περιεχόμενο και ο Vergil θα είναι playable χαρακτήρας. Στα PS4 και Xbox One, η προσθήκη του Vergil θα γίνει αργότερα μέσω update, ενώ άλλα χαρακτηριστικά των next-gen κονσολών δεν θα είναι διαθέσιμα στις κονσόλες τωρινής γενιάς.

Οι βελτιώσεις των PS5 και Xbox Series X θα είναι το ray-tracing και επιλέξιμο mode στα 120 fps, όπως επίσης και δυο modes, τα Turbo και Legendary Dark Knight. Το Xbox Series S πάντως δεν θα υποστηρίζει ray-tracing, ενώ οι κάτοχοι PC θα έχουν πρόσβαση στα δυο modes μόνο με την αγορά του Vergil DLC έναντι πέντε ευρώ, όταν κυκλοφορήσει.

To Devil May Cry 5 Special Edition θα είναι launch τίτλος για PS5 στις 19 Νοεμβρίου και Xbox Series X/S από σήμερα.

Διαβάστε το review του Devil May Cry 5 για το PS4 και συζητήστε γι΄ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 18/09/2020 08:09
Εντυπωσιακή η ray tracing τεχνολογία .Τα γραφικά γενικά των παιχνιδιών έχουν πάει σε άλλο επίπεδο.
Notification