Ειδήσεις Action Τα skins των Ghostbusters ήρθαν στο Fortnite

Τα skins των Ghostbusters ήρθαν στο Fortnite

Sunday, 25 Oct 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Παύλος.Κ   | (1 σχόλιο)
Παύλος.Κ

Παύλος.Κ  

Περιμένει να βγει το Victoria 3
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c9/0c/6e/GB-50-1603630674.jpg
 

Τα skins των Ghostbusters ήρθαν στο Fortnite

Who you gonna call?

Το εμβληματικό franchise των Ghostbusters ήρθε και στο Fortnite.

Τα skins από το Ghostbusters προστέθηκαν κατά την διάρκεια του τελευταίου update του Fortnite με αφορμή την Αμερικανική γιορτή του Halloween. Όσοι θέλετε να αποδείξετε στους φίλους σας πως δεν φοβάστε τα φαντάσματα μπορείτε να αγοράσετε τα skins στο shop του Fortnite. Πέρα από τα skins διαθέσιμα για αγορά είναι και Glider βασισμένο στο Ghostbusters όπως και harvesting tool και back bling, το μόνο αρνητικό είναι πως τα items είναι διαθέσιμα μόνο στο item shop. 

Σύμφωνα με τον γνωστό data-miner και leaker ShiinaBR ένα skin του χαρακτήρα Baba Yaga αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26/10. Το Halloween event του Fortnite "Fortnitemares" θα συνεχίσει να είναι live έως και τις 3 Νοεμβρίου για όσους λατρεύουν την πιο τρομακτική περίοδο της χρονιάς.

Διαβάστε για το skin του Logan Wolverine στο Fortnite και συζητήστε για το γνωστό Battle Royale της Epic Games στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 26/10/2020 08:01
Οι αγαπημένοι μας κυνηγοί φαντασμάτων και στο fortnite. Άλλο ένα skin που θα αγοράσουν πολλοί.
Notification