Ειδήσεις Action Modder έφτιαξε χάρτη του Among Us σε VR

Modder έφτιαξε χάρτη του Among Us σε VR

Monday, 26 Oct 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5d/d5/5a/Among20Us20VR-90-1603741429.jpg
 

Modder έφτιαξε χάρτη του Among Us σε VR

Και δεν χρειάζεστε καν headset για να δοκιμάσετε.

Ο χρήστης Jar δημιουργεί game worlds στο VRChat με τη βοήθεια των χορηγών του μέσω Patreon και μία από τις δημιουργίες του είναι ένας χάρτης του Among Us.

Παρά την ονομασία του, δεν χρειάζεται να διαθέτετε VR headset για να παίξετε το VRChat, επομένως μπορείτε να τρέξετε αυτόν τον VR χάρτη του Among Us στο PC σας όπως ένα οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Αρχικά θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το VRChat, που είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω Steam. Στη συνέχεια μπορείτε να τρέξετε τον εν λόγω κόσμο ή απλά να κάνετε αναζήτηση του ότου Among Us στον world browser του προγράμματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το VRChat επιτρέπει τη συνομιλία με τη χρήση μικροφώνου, συνεπώς θα ακούτε τους συμπαίκτες σας και όχι τους συνηθισμένους ήχους του Among Us.

Διαβάστε επίσης για τις 700.000 αναζητήσεις σε μία μέρα που είχε το Among Us στο PornHub και συζητήστε για τον τίτλο της Innersloth στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 27/10/2020 08:17
Οι modders δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν με τις δημιουργίες τους .
Notification