Ειδήσεις Action Death Stranding: Fan-made ταινία μικρού μήκους

Death Stranding: Fan-made ταινία μικρού μήκους

Tuesday, 10 Nov 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5c/f3/23/death-stranding-short-film-4-1605037777.jpg
 

Death Stranding: Fan-made ταινία μικρού μήκους

Για τον εορτασμό ενός έτους από την κυκλοφορία.

Για να γιορτάσει τον ένα χρόνο από την κυκλοφορία του Death Stranding, ένας υποστηρικτής δημιούργησε μία live-action ταινία μικρού μήκους, με σκηνικά που θυμίζουν το περιεχόμενο του Action της Kojima Productions.

O Raxy, ανέβασε στο YouTube την fan-made ταινία μικρού μήκους με διάρκεια σχεδόν ενάμιση λεπτό. Στο βίντεο θα δείτε τον ίδιο με μία στολή σαν του Sam Porter Bridges, τον πρωταγωνιστή, να εξερευνεί διάφορα περιβάλλοντα. Μπορείτε να δείτε την ταινία μικρού μήκους παρακάτω.

Ο Hideo Kojima και η υπόλοιπη ομάδα γιορτάζουν επίσης τον ένα χρόνο από την κυκλοφορία του Death Stranding στα social media, το οποίο από την κυκλοφορία του κατάφερε να εδραιωθεί ως ένα από τα πιο περίεργα video games της εποχής του με τις απόψεις των παικτών να διίστανται για το αν πρόκειται για αριστούργημα ή για αποτυχία.

Διαβάστε για τις φήμες του Death Stranding 2 και συζητήστε για το Action της Kojima Productions στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/11/2020 16:29
O Hideo ξέρει να τραβάει τα βλέμματα όλων πάνω του με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Πολύ ωραίο το mini film.
Notification