Ειδήσεις Action Η Innersloth εξήγησε γιατί αργούν τα updates του Among Us

Η Innersloth εξήγησε γιατί αργούν τα updates του Among Us

Wednesday, 20 Jan 2021  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/eb/15/ef/Among20Us-3-1611161704.jpg
 

Η Innersloth εξήγησε γιατί αργούν τα updates του Among Us

Η ολιγομελής ομάδα της δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στην ξαφνική του επιτυχία.

Η Innersloth, εταιρεία ανάπτυξης του Among Us, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο καθυστερούν τα updates του δημοφιλούς παιχνιδιού της

Η εταιρεία ανέφερε ότι η ξαφνική επιτυχία του Among Us το 2020 είχε ως αποτέλεσμα ότι χρειάστηκε να αλλάξει εκ βάθρων τον τρόπο με τον οποίο έκανε τα πράγματα στο παρασκήνιο, καθώς επίσης και να προσλάβει νέο προσωπικό για να βοηθήσει.

“Μην μπω σε πολύ οργανωσιακά ζητήματα, αλλά όχι μόνο χρειάστηκε να επιστρέψουμε στο να εργαζόμαστε πάνω στο Among Us πάνω που θεωρούσαμε ότι είχε ολοκληρωθεί [μετά την κυκλοφορία του] αλλά χρειάστηκε επίσης να οργανωθούμε κατά πιο βιώσιμο τρόπο ώστε να εργαστούμε πάνω στο παιχνίδι” έγραψε η community director Victoria Tran, η ίδια ένα από τα νέα άτομα τα οποία προσέλαβε η εταιρεία.

“Χρειαστήκαμε δύο μήνες μόνο και μόνο για την αναδιοργάνωση, να βρούμε νέες διαδικασίες και εξωτερικούς συνεργάτες για να μας βοηθήσουν. Αρχικά η εταιρεία ήταν μόλις τρεις φίλοι που δούλευαν μαζί (και τώρα είμαι εδώ για να ανεβάσω τον αριθμό στους τέσσερις, γεια), αλλά εάν θέλαμε να δουλέψει όλο αυτό μακροπρόθεσμα και να προσλάβουμε κόσμο, έπρεπε να κάνουμε streamline ορισμένα πράγματα. Όλο αυτό είναι παρασκηνιακή εργασία κι ενώ σήμαινε χρόνο που περνάγαμε μακριά από το παιχνίδι, θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα ώστε η τωρινή κι η μελλοντική εκδοχή μας να μπορέσει να αναπτύξει το παιχνίδι καλύτερα. Για να μην αναφέρω ότι τα επιπλέον format (οπως Switch και Xbox) σημαίνουν περισσότερη υποστήριξη, πιστοποιήσεις που πρέπει να περάσουμε και διάφορα τέτοια. Έχουμε βοήθεια από τους υπεύθυνους για το porting συνεργάτες μας, αλλά και πάλι σημαίνει ότι πρέπει να βεβαιωθούμε πως τα μελλοντικά πράγματα που θα κάνουμε θα υποστηρίζονται και σε αυτά τα format. Υπάρχει ένας τόνος από πράγματα εκτός του δικού μας ελέγχου (νομικά ζητήματα, συναντήσεις, σχεδιασμός) οπότε κάποιες φορές αυτά τα πράγματα επίσης παίρνουν περισσότερο χρόνο”.

Το Among Us κυκλοφορεί για PC, Android και iOS.

Διαβάστε το review του Among Us και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Θέλετε να βρείτε άτομα και να παίξετε μαζί τους Among Us; Κάντε κλικ εδώ και γράψτε το ID σας.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/01/2021 09:56
Η αλήθεια είναι ότι ίσως να μην ήταν προετοιμασμένοι για όλο αυτό.
Notification