Ειδήσεις Action Resident Evil Village Showcase

Resident Evil Village Showcase

Thursday, 21 Jan 2021  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/43/15/c4/resident-evil-village-release-date-74-1611267165.jpg
 

Resident Evil Village Showcase

Ανακοινώθηκε gameplay, συλλεκτική και ημερομηνία. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/1/21 - Livestream με νέες πληροφορίες] Η Capcom θα διοργανώσει ένα livestream για το Resident Evil: Village στις 21 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα τα μεσάνυκτα ώρα Ελλάδας. Σε αυτό θα αποκαλύψει νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Survival Horror. Παράλληλα, η Αμερικάνικη εταιρεία δημοσίευσε κι ένα teaser trailer, στο οποίο ξεχωρίζει μία ψηλή γυναίκα.

[UPDATE: 21/1/21 - Η παρουσίαση του gameplay θα γίνει σήμερα το βράδυ] Η Capcom θα παρουσιάσει σήμερα το πρώτο Resident Evil Showcase για το 2021 και οι ανακοινώσεις σχετικά με το περιεχόμενο υποδηλώνουν ότι θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς το showcase θα εστιάσει στο εικονικό Horror franchise.

Σύμφωνα με την Capcom, η σημερινή παρουσίαση θα επικεντρωθεί στο Resident Evil Village και αναμένουμε να δούμε το πρώτο gameplay βίντεο από το επερχόμενο Horror. Θα μάθουμε επίσης περισσότερα σχετικά με τους χαρακτήρες, τις ρυθμίσεις αλλά και το ύφος του Resident Evil Village. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Capcom κοινοποίησε ένα tweet σημειώνοντας τις πληροφορίες σχετικά με την ώρα του livestream το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα 21/1 στις 12 τα μεσάνυχτα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το showcase στο βίντεο που παραθέτουμε παρακάτω την ώρα που θα γίνει η έναρξη.

Σε μία ανάρτηση της Capcom στο PlayStation Blog σχετικά με το σημερινό Resident Evil Showcase αναγράφει: "Ελάτε στο σημερινό showcase το οποίο θα παρουσιάσει η Brittney Brombacher και στο οποίο θα μοιραστούμε πληροφορίες για το Resident Evil Village, όπως ένα εκτεταμένο gameplay τρέιλερ που αποκαλύπτει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τον κόσμο και τους μυστηριώδεις χαρακτήρες του. Ο παραγωγός Peter Fabiano θα σας βοηθήσει στην περιήγησή σας στον κόσμο του Resident Evil Village και στους τρόμους που σας περιμένουν. Αν χρειαστεί να έχετε τα φώτα αναμμένα και να κρυφτείτε κάτω από τις κουβέρτες σας, δεν θα σας κρίνουμε."

Πέραν των νέων πληροφοριών σχετικά με το Resident Evil Village, ενδέχεται να δούμε πληροφορίες και για τα υπόλοιπα projects στα οποία εργάζεται αυτή την περίοδο η Capcom, όπως οι δύο σειρές στο Netflix. Τον περασμένο Σεπτέμβριο μάθαμε ότι το Resident Evil: Infinite Darkness θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix μέσα στο 2021, ενώ αργότερα επιβεβαιώθηκε και η παραγωγή μίας live-action σειράς.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή για την closed beta ενός μυστηριώδους multiplayer project της Capcom η οποία έχει κλείσει 25 χρόνια από την κυκλοφορία του Resident Evil.

[UPDATE 2: 22/1/21 - Livestream] Η Britney Brombacher παρουσίασε για λογαριασμό της Capcom το Resident Evil: Village. Το σενάριο θα σας οδηγήσει σε ένα κάστρο, γεμάτο με κακά πνεύματα. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Ethan Winters και στους κακούς συγκαταλέγεται και η ψηλή γυναίκα που είδαμε σε προηγούμενα screenshots. Στο PS5 υπάρχει επίσης ένα non-combat demo με τον χαρακτήρα Maiden.

Ο παραγωγός του παιχνιδιού Pete Fabiano δήλωσε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει όχι μόνο στο PS5, αλλά και στο PS4, ενώ θα υπάρχει και δωρεάν upgrade για όσους το αγοράσουν

Θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαϊου και τα pre-orders ξεκινούν σήμερα.

Το νέο Resident Evil: Village, το οποίο θα κυκλοφορήσει για PC και όλες τις κονσόλες (εκτός του Switch) θα συνοδευτεί από δύο συλλεκτικές εκδόσεις. Την Deluxe και την Collector's Edition.

Η Digital Deluxe Edition θα έχει το λεγόμενο Trauma Pack, το οποίο θα σας δώσει τα εξής in-game στοιχεία: Μουσική στα Safe Rooms, την φιγούρα Mr. Everywhere, ειδικό φίλτρο για το παιχνίδι, την μέγιστη δυσκολία, συσκευή αποθήκευσης (η οποία μοιάζει με κασσετόφωνο), το συλλεκτικό όπλο Albert01Chris και το The Tragedy of Ethan Winters.

Η Collector's Edition θα έχει φιγούρα του Chris Redfield, αφίσα, artbook, το παιχνίδι σε steelbook και το Trauma Pack, το οποίο θα σας δώσει όλα τα περιεχόμενα της Deluxe Edition. Όλα αυτά σε ένα συλλεκτικό κουτί.

Με προπαραγγελία θα έχετε ως bonus κάποια συλλεκτικά in-game αντικείμενα και συγκεκριμένα το Mr. Raccoon (Weapon Charm) και το Survival Resource Pack με γιατρικά, σφαίρες και κατσαβίδι.

Το σύστημα διαχείρισης θα είναι παρόμοιο με αυτό του Resident Evil 4, με την προσθήκη του crafting. Θα υπάρχουν όπλα διαφόρων ειδών, όπως πιστόλα ή rifles, αλλά και merchant. Επίσης, θα σπάτε αντικείμενα και θα συλλέγετε loot, όπως herbs ή σφαίρες.

Ο παραγωγός Tsuyoshi Kanda δήλωσε ότι στα τέλη της άλλης εβδομάδας θα υπάρξει μία closed beta. Επίσης, θα υπάρξει και multiplayer mode με την ονομασία RE:VERSE.

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One στις 7 Μαϊου.

Δείτε το video review του Resident Evil 7: Biohazard.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα γνωστές πληροφορίες σχετικά με το Resident Evil Village και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/01/2021 09:25
Αναμένουμε για την παιχνιδάρα αυτή .Απο τα βίντεο η ατμόσφαιρά του είναι εκπληκτική .
Notification