Ειδήσεις Action Fortnite: Νέα skins από την σειρά Terminator

Fortnite: Νέα skins από την σειρά Terminator

Friday, 22 Jan 2021  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c6/9a/af/fortnite-terminator-skins-50-1611319055.jpg
 

Fortnite: Νέα skins από την σειρά Terminator

Είναι διαθέσιμα στο Fortnite item shop.[UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 21/1/21] Ο επίσημος λογαριασμός του Fortnite στο Twitter, ανήρτησε σήμερα ένα βίντεο teaser, δίνοντας μερικά στοιχεία για τους χαρακτήρες που θα προστεθούν σύντομα στο δημοφιλές Battle Royale. Στο teaser ακούγεται μία φωνή να κάνει λόγο για μία "αδίστακτη μηχανή και προστάτη του μέλλοντος".

Στο ηχητικό μήνυμα αναφέρει: "Αναμενόμενη παγκόσμια καταδίκη, ταξίδια στον χρόνο και παράδοξα... ω ναι! Aυτή θα ταιριάξει αμέσως."
Πολλοί fans έσπευσαν να συνδέσουν το μήνυμα με την φήμη για την εισαγωγή της Lara Croft στο Fortnite ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι στους επόμενους χαρακτήρες συμπεριλαμβάνεται η Sarah Connor από το Terminator.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον terminator σε κάποιο video game καθώς προηγουμένως το Gears 5 συμπεριέλαβε το Dark Fate Pack το οποίο είχε skins της Sarah Connor και του T-8000 Endoskeleton.

[UPDATE: 22/1/21 – Τα skins είναι διαθέσιμα στο Fortnite item shop] Τα T-800 και Sarah Connor skins από τη σειρά Terminator είναι πλέον διαθέσιμα για αγορά στο Fortnite.
 
Το skin αναπαριστά στον αρχικό Τ-800 με τα κόκκινα μάτια και το μεταλλικό υλικό, όμως δεν έχει ανακοινωθεί αν θα υπάρξει κάποιο update για να μοιάζει με τον Arnold Schwarzenegger. Μαζί με το Τ-800 είναι διαθέσιμο και το skin της Sarah Connor το οποίο δανείζεται την εμφάνισή του από την ηθοποιό Linda Hamilton, ενώ υπάρχει και αμφίεση η όπου φοράει γυαλιά ηλίου, αλεξίσφαιρο γιλέκο και καπέλο.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ.

 
Για κάθε ένα από τα νέα skins υπάρχουν και τα αντίστοιχα αξεσουάρ. Για το T-800 υπάρχει το HK Skynet, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μεταλλικό backpack, και για την Sarah Connor το combat knife το οποίο δουλεύει ως harvesting tool και το techno-grip axe.
 
Τα νέα skins μπορείτε να τα αγοράσετε ως πακέτο στην τιμή των 2.800 V-bucks και αν θέλετε μόνο ένα από τα δύο, το T-800 κοστίζει 1.500 V-bucks και η Sarah Connor 1.800 V-bucks.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Fortnite. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/01/2021 09:19
Εκπληκτικά skins για τους φανς του παλιού καλού εξολοθρευτή.
Notification